Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekstremt fornøyd ”
Anmeldelse av Kōnā Bar & Restaurant

Kōnā Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 73 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 9 - USD 33
Beskrivelse: KŌNĀ BAR & RESTAURANT tilbyr folkelig og eksotisk mat som passer like godt til lunch som til middag. Spennende meny med retter inspirert fra Thailand, Vietnam, Korea og resten av sør-øst Asia. Nyt opplevelsen i stilfulle lokaler med uformell atmosfære på den beste tomta i byen ved bredden av Nidelva.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: KŌNĀ BAR & RESTAURANT tilbyr folkelig og eksotisk mat som passer like godt til lunch som til middag. Spennende meny med retter inspirert fra Thailand, Vietnam, Korea og resten av sør-øst Asia. Nyt opplevelsen i stilfulle lokaler med uformell atmosfære på den beste tomta i byen ved bredden av Nidelva.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Restauranten deres i Midtbyen er den beste asiatiske maten jeg har smakt på lenge. Helt ferske vårruller og perfekt stekte grønnsaker. Sushien er også 10/10. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, eirillb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 44 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Startet bra, med en nydelig forrett, hjemmelaget svin Dim Sum. Denne var fantastisk! Videre spiste vi crispy duck bao og ål med wokede grønnsaker og pannekaker. Bao’en var helt kald, både anden og buns’ene. Kald som fra et kjøleskap, ikke som den har ventet for lenge. Ålen i seg selv var grei, men kombinasjonen med de wokede grønnsakene og pannekakene var bare rar, ikke spesielt godt.
Lokalet var stilig, og forretten nydelig, utover det ble det en stor skuffelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Sunshine59032858844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Lokalene i Midtbyen var shabby og maten var smakløs. Spiste crispy duck som ikke var crispy i det hele tat, og Ramen som nesten ikke smakte noe. Ikke verdt pengene!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, FioLine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

God atmosfære og hyggelig betjening. Maten var meget god. Delte mange forskjellige retter, pent tilberedt og god forklaring av maten.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, 108fredrikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2020

Vi var 2 Vennepar skulle besøke Kona på lørdagskvelden for å få noe godt å spise. Dessverre stod ikke matopplevelsen til forventningene. Den crispy ducken var alt annet enn crispy og pannekakene rundt var ikke luftige-de kan heller karaktiseres som klamme lemser. Skjerp dere, dette var ikke verdt pengene derfor bunnkarakter i kveld.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Egil B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kōnā Bar & Restaurant, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Kōnā Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din