Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Travelocity
Orbitz.com
Agoda.com
USD 101
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Booking.com
eDreams
ZenHotels.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (50)
Filtrer anmeldelser
50 resultater
Vurdering fra reisende
5
23
15
3
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5
23
15
3
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 50 anmeldelser
Anmeldt 16. mai 2019 via mobile enheter

Jeg ble litt skeptisk da jeg så Pensjonat Jarlen fra utsiden, men jeg ble godt tatt i mot da jeg kom inn. Rommet, som lå i første etasje, var rent og pent, og av god størrelse. Badet var lite, malingen var litt avskallet, men det var varmt og alt fungerte. Pensjonatet ligger svært sentralt i Trondheim, betjeningen er blide og hyggelige, og i forhold til prisen er det mer enn bra nok.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 259annen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2019

Røykfritt hotell som stinker røyk og gammel mat. Vindu mangler håndtak. Rommet er ikke så værst, men det passer ikke for dem som er dårlig til beins. Mangler heis bratt og smal trapp. Veldig lytt hører alt fra naboer og gangen. Anbefales ikke.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Bjørn Robert O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Et greit hostell. Vi hadde et seksmannsrom med køyesenger, hybelkjøkken og et lite bad. Badet og dets standard kunne med fordel blitt oppgradert. Sengene var helt greiene. Anbefales for en natt eller to.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Ryen1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2018 via mobile enheter

Et litt anonymt inngangsparti, men veldig hyggelige mennesker med god service i skranken. En smal og veldig bratt trapp ledet meg opp til et lite, men hyggelig rom i 4. etasje.
Der finnes det et hybelkjøkken, to senger, et lyst bad med dusj og varmekabler i gulvet.
Etter hvert fant jeg også en noe bredere trapp. .
Konklusjon: et helt greit overnattingssted for en billig penge i Kongens gate, Trondheim

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Reiseleder83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2017 via mobile enheter

Dette pensjonatet ligger svært sentralt i Trondheim og man kan gå til de sentrale severdighetene. Nidarosdomen er for eks bare fem-ti minutter unna. Rommet mitt hadde store vinduer, god seng, et minikjøkken med utstyr og bad. Alt var rent og pent da jeg ankom. En negativ faktor for folk som er dårlige til beins er den bratte og smale trappa til overetasjene, men det finnes rom på bakkenivå. Pluss for hyggelig betjening og utlån av hårføner.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste alene
Takk, Sigrid Elise F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser