“Topp kvalitet og hyggelig atmosfære. ”
Anmeldelse av Brasserie Britannia

Brasserie Britannia
Vurdert som nr. 101 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 170 - kr 3 000
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Jeg har flere ganger besøkt Brasserie Britannia, og de leverer til topp karakter hver eneste gang. Denne lørdagskvelden var intet unntak. Den eneste utfordringen var å få sikret oss et bord, og vi lyktes heldigvis til slutt.
Odin, som hadde bestått fagprøven bare noen dager i forveien, vartet oss opp med stødig hånd. Jeg valgte torsk som var dagens anbefaling, mens kompisen gikk for entrecôte. Og i glasset: En god Borgogno Barbera d'Alba.
Vi rundet av det hele med kaffe og Drambuie før vi avsluttet kvelden i like hyggelige Britannia Bar hvor de også hadde reservert et bord til oss.
Ærverdige Britannia Hotel er så absolutt verdt et besøk og er et must for alle som kommer til Norges koseligste by. 😀👌👍

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, frodet192
NorthStar00199456581, Hovmester på Brasserie Britannia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2020

Hei Frode!

Vi setter stor pris på din tilbakemelding. Takk for flotte ord om vår restaurant og hotel.
Vi ser frem til å ønske dere varmt velkommen tilbake.

Anmeldt 5. august 2020

Hyggelig spisested med deilig mat og vin.
Får litt følelse av å være i Paris, og det trengs i disse tider.
Hyggelige servitører, og hyggelig uteservering!
Må innom her ved Trondheimsbesøk.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Bente B

Hei Bente,

Takk for din tilbakemelding.
Det gleder oss å høre at dere fikk en følelsen av liten reise hos oss.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake.

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Forrett: oksetartar
Hovedrett: piggvar
Dessert: creme brulee

ALT smakte helt nydelig! Greie priser til fantastisk mat og drikke! Anbefales på det sterkeste!!

Takk, Bjomis

Hei Bjomis,

Vi setter pris på din fantastiske tilbakemelding.
Håper å kunne gi dere flere rolige kvelder hos oss!

Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Følget valgte biff tartar og jeg gravet ørret til forrett. For en smaksfestival!!!! Gode rotgrønnsaker til og veldig delikat anrettet. Hovedrett til følget:Moules Frites fra Åfjord, servert med hvitløksmayo. Jeg valgte grillet kyllingbryst med glaserte neper. Begge smakte nydelig. Ikke alt for stive priser heller. Her kommer vi snart tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, traveleliz

Hei Elizabeth,

Takk for din flotte tilbakemelding!
Det gleder oss å høre at dere fikk en fin smaksopplevelse hos oss.

Velkommen tilbake.

Anmeldt 20. juni 2020

Vi dro med familien for å spise på britannia og hadde flere ting å feire. Jeg bestilte vegetarretten som var ovnsbakt blomkål med tilbehør og en helt fantastisk saus! Jeg pleier å lage ovnsbakt blomkål selv, men dette var virkelig en sjelden smaksopplevelse og anbefales på det sterkeste. Resten av gjengen var også veldig fornøyd og vi kommer garantert tilbake! Og en ekstra takk til servitøren som overhørte meg når jeg sa jeg kunne spist sausen med skje og kom og gav meg en. Du er fantastisk!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Travelheart88

Reisende som så på Brasserie Britannia, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Brasserie Britannia? Del dine erfaringer!