Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp kvalitet og hyggelig atmosfære. ”
Anmeldelse av Brasserie Britannia

Brasserie Britannia
Vurdert som nr. 57 av 283 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 359
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Jeg har flere ganger besøkt Brasserie Britannia, og de leverer til topp karakter hver eneste gang. Denne lørdagskvelden var intet unntak. Den eneste utfordringen var å få sikret oss et bord, og vi lyktes heldigvis til slutt.
Odin, som hadde bestått fagprøven bare noen dager i forveien, vartet oss opp med stødig hånd. Jeg valgte torsk som var dagens anbefaling, mens kompisen gikk for entrecôte. Og i glasset: En god Borgogno Barbera d'Alba.
Vi rundet av det hele med kaffe og Drambuie før vi avsluttet kvelden i like hyggelige Britannia Bar hvor de også hadde reservert et bord til oss.
Ærverdige Britannia Hotel er så absolutt verdt et besøk og er et must for alle som kommer til Norges koseligste by.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorthStar00199456581, Hovmester på Brasserie Britannia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2020

Hei Frode!

Vi setter stor pris på din tilbakemelding. Takk for flotte ord om vår restaurant og hotel.
Vi ser frem til å ønske dere varmt velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Amanda Lorås

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 47 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Hyggelig spisested med deilig mat og vin.
Får litt følelse av å være i Paris, og det trengs i disse tider.
Hyggelige servitører, og hyggelig uteservering!
Må innom her ved Trondheimsbesøk.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorthStar00199456581, Hovmester på Brasserie Britannia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2020

Hei Bente,

Takk for din tilbakemelding.
Det gleder oss å høre at dere fikk en følelsen av liten reise hos oss.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Amanda Lorås

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Forrett: oksetartar
Hovedrett: piggvar
Dessert: creme brulee

ALT smakte helt nydelig! Greie priser til fantastisk mat og drikke! Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjomis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorthStar00199456581, Hovmester på Brasserie Britannia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2020

Hei Bjomis,

Vi setter pris på din fantastiske tilbakemelding.
Håper å kunne gi dere flere rolige kvelder hos oss!

Med vennlig hilsen
Amanda Lorås

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Følget valgte biff tartar og jeg gravet ørret til forrett. For en smaksfestival!!!! Gode rotgrønnsaker til og veldig delikat anrettet. Hovedrett til følget:Moules Frites fra Åfjord, servert med hvitløksmayo. Jeg valgte grillet kyllingbryst med glaserte neper. Begge smakte nydelig. Ikke alt for stive priser heller. Her kommer vi snart tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, traveleliz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NorthStar00199456581, Hovmester på Brasserie Britannia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2020

Hei Elizabeth,

Takk for din flotte tilbakemelding!
Det gleder oss å høre at dere fikk en fin smaksopplevelse hos oss.

Velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Amanda Lorås

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020

Vi dro med familien for å spise på britannia og hadde flere ting å feire. Jeg bestilte vegetarretten som var ovnsbakt blomkål med tilbehør og en helt fantastisk saus! Jeg pleier å lage ovnsbakt blomkål selv, men dette var virkelig en sjelden smaksopplevelse og anbefales på det sterkeste. Resten av gjengen var også veldig fornøyd og vi kommer garantert tilbake! Og en ekstra takk til servitøren som overhørte meg når jeg sa jeg kunne spist sausen med skje og kom og gav meg en. Du er fantastisk!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Travelheart88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie Britannia, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Brasserie Britannia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din