“Brasserie med potensialet”

Brasserie Britannia
Vurdert som nr. 99 av 407 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 170 - kr 3 000
Anmeldt 23. august 2022 via mobile enheter

Etter et svært hyggelig barbesøk skulle vi spise i brasseriet. Vi ble tatt vel imot og vist til bordet, men etter det gikk det nedover med servicen. Vår servitør virket som om hun hadde andre og viktigere saker å tenke på. Vi fikk bestilt mat og vin. Maten kom på bordet men vinen måtte vi etterlyse både til forretten og hovedretten. «Vår» servitør var ikke å se, så vi fikk hjelp av en annen. Da regningen kom, etter at vi hadde bedt om den to ganger, var denne mange ganger så høy som den skulle være og inneholdt blant en vinpakke vi aldri hadde bestilt. Etter to forsøk klarte vi å få en riktig regning. Her må de skjerpe seg. Britannia legger opp til en helt annen stil en dette.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Anne S
BrasserieBritannia, Hovmester på Brasserie Britannia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2022

Hei, Anne Martha!
Tusen takk for tilbakemelding. Veldig beklagelig og trist at deres opplevelse på Brasserie ikke ble som forventet. Dette vil bli tatt opp med våre servitører og jeg håper dere vil gi oss en mulighet til å rette opp inntrykket av hvordan vi utfører service her hos oss. Jeg sender deg en mail med videre informasjon.

Mvh. Katarina og oss på Brasserie Britannia.

Anmeldt 18. august 2022 via mobile enheter

Lunsjbesøk en torsdag. Kom en halv time før bestilt tid, men det var ikke noe problem. Hyggelig mottakelse. Ledsager hadde tidligere vært her på Afternoon Tea, og anbefalte at v istartet med husets egen sjampanje Brut. Den var nydelig! Rause glass også! Usedvanlig hyggelige servitører. Kreolsk kylling til lunsj. Husets («Britannia Exellence», må vite) rødvin var meget god. Rause glass! Også helt topp. Mandelis med sjokoladefondant til kaffen. Helt perfekt stekt. Dette var en topp opplevelse. Vi kommer igjen!

Dato for besøk: august 2022
Takk, 639ulfd

Hei, Ulf! Tusen takk for en meget hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at dere følte dere godt tatt vare på og at maten sto til forventningene. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss for en gjentagelse.
Mvh. Katarina og resten av oss på Brasserie.

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Bra atmosfære, god og profesjonell service.

Bestilte carpaccio og speketallerken til forret. Carpaccio var ok, speketallerken skulle hatt noe mer enn bare kjøtt. Hva med noe ost til?

Spiste and til hovedrett. Den var litt for lite stekt og tilbehøret var litt kjedelig, kål og potet.

Litt skuffet, med tanke på tilhørigheten til Britannia Hotel og prisen.

Bestalte totalt 2600kr for 2 forretter, 2 hovedretter, 1 dessert, 1 øl og 1 cocktail.

Signatur cocktail «Origins» var veldig god.

Litt bedre mat så blir det full score neste gang.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, thorsgaard
BrasserieBritannia, Leder  på Brasserie Britannia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022

Hei Thorsgaard! Takk for en hyggelig tilbakemelding! Leit å høre at maten ikke nådde helt opp. Vi tar det med oss videre og fortsetter å strekke oss til å bli bedre dag for dag. Hyggelig å høre at du likte cocktailen fra Britannia Bar. Ønsker det hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh Karianne på Brasserie

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Alltid utrolig god mat. Koselig og lunt lokale. Føles litt som man er i Frankrike. Spesielt god indrefilet, fiskerettene, løksuppe, og ikke minst dessertene! Makronene himmelsk. Store porsjoner. Også veldig god vegetar hovedrett, som endres stadig. ( sist gang var det sellerirot-«biff”. ) kommer stadig tilbake hit for et godt måltid.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, agnete g

Hei Agnete g! Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding - glad du fikk litt feriefølelse av å være på Brasserie og at maten smaker bra. Håper vi ser deg igjen snart - velkommen tilbake når som helst!
Mvh Karianne og resten av gjengen på Brasserie Britannia

Anmeldt 13. juni 2022

Nydelig mat, fantastisk service, kunnskapsrike servitører, akkurat passe avstand til nabobordet og god akustikk. Vi kommer gjerne tilbake! Beste andebrystet jeg har spist.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Y3211CDmonicab

Hei! Takk for en fin anmeldelse! Veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse på Brasserie! Ønsker deg og dine hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!
Mvh Karianne og resten av gjengen på Brasserie Britannia

Reisende som så på Brasserie Britannia, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Brasserie Britannia? Del dine erfaringer!