Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok!”
Anmeldelse av Lille Saigon

Lille Saigon
Vurdert som nr. 110 av 288 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. november 2018

En helt ok Vietnamesisk restaurant i senturm av Trondheim. Vi stoppet her for en rask lunsj/middag før vi skulle ta toget. Maten var god og prisene var ok. Servitøren var hyggelig, men det gikk ganske lang tid før vi fikk maten, vet ikke om vi bare var uheldige eller om det går litt sakte der av og til!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, TBRing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 77 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Vi skulle bare ha oss en enkel middag på en lørdag formiddag. Vi kom inn i en typisk asiainspirert restaurant. Vi merket fort at det var rolig og fin atmosfære.
Menyen var svært romslig og billig. De hadde tom dagens til 85kr!
Valgte biff i en vietnamesisk saus. Smakte himmelsk. Betjeningen var deilig i bakgrunnen.
Det ble så hyggelig at vi tilbrakte flere timer der.
Kommer snart tilbake

Dato for besøk: november 2018
Takk, 662wencheh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Spiste en deilig lunch (middag) med kona. God mat, hyggelig betjening og hyggelige priser

Vi bestilte to ulike retter og smakte av hverandre, begge deler smakte godt.
Porsjonen stor nok for en voksen mann.

Dato for besøk: november 2018
Takk, ThorHarald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Sprøstekt kylling ihjel stekt, skikkelig skuffet etter å ha lest anmeldelser om bra mat her. Det jeg spiste var ikke noe å skryte av, sprøstekt kylling i sursøt saus. Kyllingen var ihjel stekt, kan ikke anbefale dette videre.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, gaute_2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018

Hyggelig liten plass med meget god asiatisk mat, godt utvalg. Blid betjening og god service. Fornuftige priser.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 997Mariann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lille Saigon, så også på

 

Har du vært i Lille Saigon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din