“Helt ok!”
Anmeldelse av Lille Saigon

Lille Saigon
Vurdert som nr. 121 av 408 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 16. november 2018

En helt ok Vietnamesisk restaurant i senturm av Trondheim. Vi stoppet her for en rask lunsj/middag før vi skulle ta toget. Maten var god og prisene var ok. Servitøren var hyggelig, men det gikk ganske lang tid før vi fikk maten, vet ikke om vi bare var uheldige eller om det går litt sakte der av og til!

1  Takk, TBRing

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Vi skulle bare ha oss en enkel middag på en lørdag formiddag. Vi kom inn i en typisk asiainspirert restaurant. Vi merket fort at det var rolig og fin atmosfære.
Menyen var svært romslig og billig. De hadde tom dagens til 85kr!
Valgte biff i en vietnamesisk saus. Smakte himmelsk. Betjeningen var deilig i bakgrunnen.
Det ble så hyggelig at vi tilbrakte flere timer der.
Kommer snart tilbake

1  Takk, 662wencheh
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Spiste en deilig lunch (middag) med kona. God mat, hyggelig betjening og hyggelige priser

Vi bestilte to ulike retter og smakte av hverandre, begge deler smakte godt.
Porsjonen stor nok for en voksen mann.

Takk, ThorHarald
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Sprøstekt kylling ihjel stekt, skikkelig skuffet etter å ha lest anmeldelser om bra mat her. Det jeg spiste var ikke noe å skryte av, sprøstekt kylling i sursøt saus. Kyllingen var ihjel stekt, kan ikke anbefale dette videre.

2  Takk, gaute_2017
Anmeldt 4. november 2018

Hyggelig liten plass med meget god asiatisk mat, godt utvalg. Blid betjening og god service. Fornuftige priser.

Takk, 997Mariann

Reisende som så på Lille Saigon, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Lille Saigon? Del dine erfaringer!