Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Har sittet her i en time og”
Anmeldelse av Sot & Sabrura på Torvet

Sot & Sabrura på Torvet
Bestill bord
2
man. 26.7.
20:00
Vurdert som nr. 252 av 288 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Har sittet her i en time og ett kvarter maten har enda ikke kommet✌ Noen av oss bestilte burger som kom før resten av maten, selv om vi spurte om å få maten samtidig btw så smakte burgeren ikke godt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, emmgun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 13 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte takeaway. Da vi kom for å hente, til avtalt tid, hadde de rotet bort bestillingen, så måtte vente en halvtime mens de lagde maten. Hørte gjester i restauranten klage på over en times venting på sushi. Maten er grei men ikke noe mer enn det.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bdybvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Skulle egentlig spise burger, men kona overtalte meg til sushi. Og det angrer jeg ikke på. Kjempegodt og mye å velge i. Terningkast 6. Det som ikke hva så bra, er prisene på øl. En 0,6 Erdinger kostet 180kr. og 0,6 Brooklyn kostet 155kr. Det er i overkant. Hadde bestilt bord på forhånd og det er jeg glad for. Det var folk som måtte stå en stund å vente på ledig boed. Bordbestilling på nett.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 87perm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Min værste opplevelse på restaurant noen gang!
Har aldri opplevd makan, ved inngangsdøren når vi kom inn var ikke bordene ryddet, rot og søppel fløt, jeg ble kvalm.
Vi hadde bord lørdag 28.desember kl 19:00 og det ble ikke gjort antydning til og rydde av bordet, etterhvert fant vi en bord som ble ryddet.
Noen i følget hadde gått til kassen og betalt, men når vi så buffe’n så angret vi oss, det var jo knapt mat der!!

En tragisk opplevelse.

Det som var bra, var at vi fikk tilbake pengene uten diskusjonen.

Problemet var at vi måtte sitte der til vi hadde drukket opp drikken.

Sabrura på Bakklandet reddet kvelden for oss.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 592perkristianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2019 via mobile enheter

Dårlig bemanning! Det er tre servitører på hele restauranten. Ingen har oversikt. Ingen system for hvem som rydder, hvem som står i kassa etc. Vi måtte selv rydde bordet å sitte ved, og på bordene rundt oss stod det skitne fat, kopper og flasker hele besøket vårt. Det lyste hele besøket vårt at det var dårlig bemanning. Tomt for fat til enhver tid, tomt for skåler, tomt for vannglass, tomt for det meste. Og maten fremstod uferdig... kommer nok ikke tilbake

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, theaamk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sot & Sabrura på Torvet, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Sot & Sabrura på Torvet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din