Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god mat, god service og fine lokalet”
Anmeldelse av Sot & Sabrura på Torvet

Sot & Sabrura på Torvet
Bestill bord
2
lør. 18.9.
20:00
Vurdert som nr. 253 av 284 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020

Ble positivt overrasket over kvaliteten på sushi. Godt utvalg, og pluss for at man kan velge ulike maki for meny. Gode råvarer. Mannen bestilte burger, og likte den svært godt.

Litt ventetid, men det ble vi gjort oppmerksom på, da restauranten var fullbooket. Var kø utenfor de fleste restauranter denne kvelden.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 695marteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 16 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Har sittet her i en time og ett kvarter maten har enda ikke kommet✌ Noen av oss bestilte burger som kom før resten av maten, selv om vi spurte om å få maten samtidig btw så smakte burgeren ikke godt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, emmgun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte takeaway. Da vi kom for å hente, til avtalt tid, hadde de rotet bort bestillingen, så måtte vente en halvtime mens de lagde maten. Hørte gjester i restauranten klage på over en times venting på sushi. Maten er grei men ikke noe mer enn det.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bdybvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Skulle egentlig spise burger, men kona overtalte meg til sushi. Og det angrer jeg ikke på. Kjempegodt og mye å velge i. Terningkast 6. Det som ikke hva så bra, er prisene på øl. En 0,6 Erdinger kostet 180kr. og 0,6 Brooklyn kostet 155kr. Det er i overkant. Hadde bestilt bord på forhånd og det er jeg glad for. Det var folk som måtte stå en stund å vente på ledig boed. Bordbestilling på nett.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 87perm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Min værste opplevelse på restaurant noen gang!
Har aldri opplevd makan, ved inngangsdøren når vi kom inn var ikke bordene ryddet, rot og søppel fløt, jeg ble kvalm.
Vi hadde bord lørdag 28.desember kl 19:00 og det ble ikke gjort antydning til og rydde av bordet, etterhvert fant vi en bord som ble ryddet.
Noen i følget hadde gått til kassen og betalt, men når vi så buffe’n så angret vi oss, det var jo knapt mat der!!

En tragisk opplevelse.

Det som var bra, var at vi fikk tilbake pengene uten diskusjonen.

Problemet var at vi måtte sitte der til vi hadde drukket opp drikken.

Sabrura på Bakklandet reddet kvelden for oss.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 592perkristianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sot & Sabrura på Torvet, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Sot & Sabrura på Torvet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din