“Bondefangeri”

Har du et bilde?
Legg det til.
Rosendal Kafe
Vurdert som nr. 242 av 410 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Et knutepunkt. Et stamsted. Et trivelig sted å spise, henge og møtes. For mange forskjellige folk, små som store. Det er kort og godt hva vi vil at Rosendal kafé skal være.
Anmeldt 5. september 2020

Jeg spiste hønsegryte. Retten bestod av høne, gulrøtter, poteter og lunka vann. Høna var skåret med trevlene (for ekstra seighet), gulrøttene var ihjelkokte. Det smakte null, niks og ingenting. Det er tydelig at kjøkkenet ikke har noen ambisjoner, og ikke bryr seg om at noen faktisk skal spise maten de lager. En sur servitør satte en ekstra spiss på opplevelsen. Heldigvis var porsjonen beskjeden. Dessuten skal de ha for næringsvettet, for 185 kr er en modig pris når ingrediensene beløper seg til ca. en tier.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, pouletensauce

Anmeldt 25. oktober 2019 via mobile enheter

Rett fra jobb Sulten. Sprøristet kveitehud. Smaker bedre en baconcrisp. Ripssorbet med utsikt til linje 1. Ekte matglede

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, TrineMarie
Anmeldt 5. mars 2021 via mobile enheter

Dato for besøk: mars 2021

Reisende som så på Rosendal Kafe, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Rosendal Kafe? Del dine erfaringer!