Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En julikveld på Una”

Una Pizzeria e Bar Torget
Vurdert som nr. 43 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020

Vi var 4 som besøkte Una på torget i Trondheim. I utgangspunktet skulle alle ha pizza ut fra hva vi hadde hørt om stedet på forhånd, men etter å ha sett menyen og siden to er glade i sjømat endte vi opp med to Linguine (fersk pasta med blåskjell, muslinger, blekksprut og kveite mixet med hvitløk og chili), en pizza Ventricana (bant annet en sterk salami, rødløk og rød pesto) og en Margherita (tomat, fersk basilikum og mozarella med olivenolje). Una leverer . Kjempegod mat og hyggelig betjening og vi kommer helt sikkert tilbake neste gang vi er i Trondheim

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 340knutj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 42 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Hei dette er etter vår smak det stedet med den beste maten i Trondheim:)vi var så fornøyd at vi gikk dit to dager etterhverandre:)calzone var yummi og det samme var kyllingsalat. Og for en utrolig hyggelige ansatte og veldig lett å bestille bord på nett.Di ansatte ser deg hele tiden:)kan virkelig anbefales:)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, wegar_2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza, men savner risotto og canneloni:) ville gjort dette til den ordentlig italiensk restaurant:)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 158anjap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Trivelig plass med god mat, vi spiste kjøtt og kveite og begge var fornøyd.God service fikk vi også. Anbefales.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, 841stigt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020

Jeg spiste pizza som var helt nydelig. Når drikke vår ble tom var det helt umulig å få kontakt med noen kelner. Jeg måtte tilslutt (etter en halvtime) reise meg og spørre kokken om mere drikke. Det var også ganske høy musikk, eller rettere sagt trommer og bass. Jeg hørte faktisk aldri hvilke sanger det skulle være. Hvorfor ha msuikken så høyt på?

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Hilde G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Una Pizzeria e Bar Torget, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Una Pizzeria e Bar Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din