“En julikveld på Una”

Una Pizzeria e Bar Torget
Vurdert som nr. 49 av 307 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 14. juli 2020

Vi var 4 som besøkte Una på torget i Trondheim. I utgangspunktet skulle alle ha pizza ut fra hva vi hadde hørt om stedet på forhånd, men etter å ha sett menyen og siden to er glade i sjømat endte vi opp med to Linguine (fersk pasta med blåskjell, muslinger, blekksprut og kveite mixet med hvitløk og chili), en pizza Ventricana (bant annet en sterk salami, rødløk og rød pesto) og en Margherita (tomat, fersk basilikum og mozarella med olivenolje). Una leverer . Kjempegod mat og hyggelig betjening og vi kommer helt sikkert tilbake neste gang vi er i Trondheim

1  Takk, 340knutj

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Hei dette er etter vår smak det stedet med den beste maten i Trondheim:)vi var så fornøyd at vi gikk dit to dager etterhverandre:)calzone var yummi og det samme var kyllingsalat. Og for en utrolig hyggelige ansatte og veldig lett å bestille bord på nett.Di ansatte ser deg hele tiden:)kan virkelig anbefales:)

2  Takk, wegar_2015
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza, men savner risotto og canneloni:) ville gjort dette til den ordentlig italiensk restaurant:)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 158anjap
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Trivelig plass med god mat, vi spiste kjøtt og kveite og begge var fornøyd.God service fikk vi også. Anbefales.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, 841stigt
Anmeldt 10. mars 2020

Jeg spiste pizza som var helt nydelig. Når drikke vår ble tom var det helt umulig å få kontakt med noen kelner. Jeg måtte tilslutt (etter en halvtime) reise meg og spørre kokken om mere drikke. Det var også ganske høy musikk, eller rettere sagt trommer og bass. Jeg hørte faktisk aldri hvilke sanger det skulle være. Hvorfor ha msuikken så høyt på?

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, Hilde G

Reisende som så på Una Pizzeria e Bar Torget, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Una Pizzeria e Bar Torget? Del dine erfaringer!