Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bæste pizza’n i by’n”

Una Pizzeria e Bar Torget
Vurdert som nr. 43 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Una Pizza har uten tvil en av de beste pizzaene i Trondheim. Fin og lun atmosfære, flinke kelnere. Er du i Trondhei er dette stedet for øl og pizza. Også de andre rettene er velsmakende.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 706kyrrea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 42 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Var 3 stykker der og satt ute. God og rask service, alle bestilte retter var veldige gode. Ordentlig italiensk pizza med tynn bunn. Pasta med pekorino var nydelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Natalia E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Var her 2 dager på rad. Pizza, blåskjell, pasta og bruschetta var helt nydelig. Myk sjokoladekake til dessert var dessverre ikke like god. Men hyggelige ansatte, så her er det absolutt verdt ett besøk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 997annalenas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Vi var 4 som besøkte Una på torget i Trondheim. I utgangspunktet skulle alle ha pizza ut fra hva vi hadde hørt om stedet på forhånd, men etter å ha sett menyen og siden to er glade i sjømat endte vi opp med to Linguine (fersk pasta med blåskjell, muslinger, blekksprut og kveite mixet med hvitløk og chili), en pizza Ventricana (bant annet en sterk salami, rødløk og rød pesto) og en Margherita (tomat, fersk basilikum og mozarella med olivenolje). Una leverer . Kjempegod mat og hyggelig betjening og vi kommer helt sikkert tilbake neste gang vi er i Trondheim

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 340knutj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Hei dette er etter vår smak det stedet med den beste maten i Trondheim:)vi var så fornøyd at vi gikk dit to dager etterhverandre:)calzone var yummi og det samme var kyllingsalat. Og for en utrolig hyggelige ansatte og veldig lett å bestille bord på nett.Di ansatte ser deg hele tiden:)kan virkelig anbefales:)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, wegar_2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Una Pizzeria e Bar Torget, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Una Pizzeria e Bar Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din