Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fornøyd familie”

Una Pizzeria e Bar Torget
Vurdert som nr. 47 av 286 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord. Det anbefales også da det var kø for å komme inn. Maten smakte veldig godt og god service. Fin å ha med barn hit. Irish coffe kan anbefales her.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 41kristinen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 40 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

Vi var 5 stykker som bare ville ha noe å drikke. Kom til en nokså full restaurant men kelner fikk fikset oss et bord. Satt i nærheten av inngangen så vi fikk med oss en fantastisk serviceinnstilling til en av kelnerne. Morsomt å følge med på. Tommel opp.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
1  Takk, 692sveins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en familie på 4 som bestilte både forretter og hovedretter. Alt var veldig bra bortsett fra biff entrecôte med rødvinsglace. Kokken må ha mistet hele sukkerskåla i sausen som ødela hele smaken av biffen. De har potensiale men den smakte ikke godt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom til en stappfull restaurant uten reservasjon. Betjeningen var svært kreative å ordnet et lite bord til oss i hjørnet med vinduet ut mot gågaten. Helt fantastisk. Vi bestilte husets rødvin som var veldig god. Vi spiste antipasti ettersom vi ikke var ute etter det store måltidet. Kjempebra valg. God atmosfære med bra bakgrunnsmusikk og observante og hyggelige servitører.
Anbefaler alle en tur innom denne italienske perlen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 315_yvinds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Una Pizza har uten tvil en av de beste pizzaene i Trondheim. Fin og lun atmosfære, flinke kelnere. Er du i Trondhei er dette stedet for øl og pizza. Også de andre rettene er velsmakende.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 706kyrrea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Una Pizzeria e Bar Torget, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Una Pizzeria e Bar Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din