Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 202
Hotels.comUSD 202
PricelineUSD 202
Vio.comUSD 202
ScandicHotels.comUSD 202
AlgotelsUSD 237
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 241)
Filtrer anmeldelser
1 241 resultater
Vurdering fra reisende
519
478
171
56
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
519
478
171
56
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
188193 av 1 241 anmeldelser
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Sentrumshotell med god frokost. Grei service, hyggelig personale, rent, ryddig og passe størrelse på rommet. Lyst og moderne hotell med kort avstand til det meste i Trondheim. Enkel tilgang til offentlig transport eller taxi, shuttle buss til flyplassen stopper rett ved hotellet. Anbefalt.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Harald U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen T, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Hei Norwegian76

Tusen takk for din tilbakemelding!

Veldig hyggelig å høre at du hadde et bra opphold til oss på Scandic Bakklandet. Vi har høy fokus på personlig service, trivsel og matleveranser, håper vi ser deg igjen snart!

Mvh: Espen, Acting General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg hadde bodd på Scandic Nidelven to uker tidligere, og hadde høye forventninger til Scandic Bakklandet. Jeg fikk et rom uten vindu på vegg, kun et vindu i taket. Det føltes ikke bra. Frokosten var i tillegg under gjennomsnittlig.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 87einarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen T, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Hei Einar F

Takk for din tilbakemelding!
Veldig trist å høre at vi ikke klarte å leve opp til dine forventninger. Vi hadde få rom ledig i perioden du bodde hos oss, og alle våre rom har dessverre ikke utsikt mot elv el. byen generelt. Frokosten er noe vi har høy fokus på, med lokale, økologiske, allergivennlige produkter. At vi ikke leverte her er veldig beklagelig, og vil bli tatt videre. Håper vi får se deg igjen på Scandic Bakklandet, og at vi da kan få muligheten til å gi deg en opplevelse vi er stolt av. Gode gjesteopplevelser er noe vi til vanlig scorer høyt på.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig fint hotel med god beliggenhet. Stille og rolig inne på hotellet, og ble ikke forstyrrer av trafikk ute heller.Kjempegode senger! God frokost som hadde det meste. Vi hadde deluxerom og det var romslig og fint.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 314meretel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen T, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei Merete L

Tusen takk for din tilbakemelding!

Godt å høre at du hadde et flott opphold hos oss, det er noe vi jobber for hver dag.
Frokost er dagens viktigste måltid, og i Scandic har vi høy fokus på akkurat det.
Gleder oss til å se deg igjen!

Mvh: Espen T, Acting General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018

Vårt andre opphold her, og det blir ikke det siste. Sentral og flott plassering i byen, Værnesekspressen stopper rett utenfor. Veldig hyggelig betjening, god frokost og bra rom. Og så er jo Bakklandet utrolig sjarmerende å gå rundt i.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, elhut2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Espen T, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei

Takk for flott tilbakemelding!

Veldig hyggelig at dere velger å komme tilbake til oss, og at vi innfrir deres forventninger og behov. Vi ønsker hele tiden å gjøre det lille ekstra med personlig service, og god atmosfære. Håper vi ser dere snart igjen!

Mvh: Espen T, Acting General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Bra beliggenhet - sentrumsnært. Dårlig utsikt fra det rommet vi hadde.Fornøyd med rom og bad, resepsjonsområdet trivelig, likeså sittegrupper i resepsjonen.Frokost: Maten bra, men plassen mellom og rundt frokostbuffetene dårlig. Trangt og til dels ufremkommelig når det er mange til stede samtidig.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, ToveA1962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vidar S, Front Office Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Hei ToveA1962
Takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er flott å høre at du var fornøyd med hotellet, fasilitetene og frokosten. Vi kan anbefale å spise frokost tidlig i helgene, da de fleste ønsker å innta den sent. Da vil du oppleve en roligere atmosfære mens du spiser.
Jeg kan tipse om at det er mulig å legge inn romønsker i reservasjonen, da vi har rom både mot bakgård, by og elv. Slik kan vi gjøre oppholdet ditt perfekt neste gang.
Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser