Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 489
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Expedia.com
kr 1 487
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
StayForLong
kr 1 447
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 318)
Filtrer anmeldelser
1 318 resultater
Vurdering fra reisende
555
501
179
61
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
555
501
179
61
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
139144 av 1 318 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell med veldig god beliggenhet. Vi hadde med hund og følte oss veldig velkomne. Personalet har godt fokus på gjesten. Parkeringshus vegg i vegg med hotellet, så veldig praktisk dersom man kommer kjørende. Alt i alt et veldig fint opphold, vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ylva1995
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020

Veldig fint hotell, og fin beliggenhet. Eneste minuset var bråk fra rånere, fest i nabobygga og noen gjester på rommet over oss som hadde det gøy på nach. Hørte dei veldig godt! Litt lytt hotell.. ellers ligger hotellet bra mtp gåavstand til byen og attraksjonane!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Linn-ThereseFenstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Innsjekk var helt grei, resepsjonisten hadde fullt fokus på meg som gjest og forklaring i forhold til at dette var mitt første opphold ved hotellet. Familie på 5 er alltid interessant på hotell, men dette gikk veldig fint. Familierom til i utgangspunktet fire personer med utfellbare køyesenger. God plass i rommet selv om køyene var utslåtte.

Renholdet på rommet generelt var bob-bob. De forrige gjestene hadde nok vært på shopping, det lå plastbiter etter nye klær over alt, og det var ellers mye støv og hår på gulvet. Støvete fjernkontroller til senga, ja for her var det regulerbare senger, tydeligvis et tom tilpasset for bevegelseshemmede sånn egentlig.

Frokosten kunne de gjort mere ut av, selv med covid-19 tilpasning. Frokosttallerken står ferdig opplagt i buffet, det samme med ferdigpakket pålegg. Kun havregryn fremme av cerealier. Tørt og flere dager gammelt brød innpakket i clingfilm. Pluss for at de steker egg og har en betjent stasjon med eggerøre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Petter M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser