Ferietur til Trondheim og bodde da 3 netter på Scandic Bakklandet, en veldig hyggelig opplevelse. Betjeningen var hjelpsomme og løsningsorientert. Lett med parkering. Kommer gjerne tilbake og anbefaler hotellet!
Flott og koselig hotell, fin utsikt og godt renhold. Eneste som jeg kunne klage på var frokost som jeg syntes var litt kjedelig (men dette sikkert pga pandemien). Ellers veldig bra, anbefales på det sterkeste!
Fint hotell med veldig god beliggenhet. Vi hadde med hund og følte oss veldig velkomne. Personalet har godt fokus på gjesten. Parkeringshus vegg i vegg med hotellet, så veldig praktisk dersom man kommer kjørende. Alt i alt et veldig fint opphold, vi kommer tilbake.
Veldig fint hotell, og fin beliggenhet. Eneste minuset var bråk fra rånere, fest i nabobygga og noen gjester på rommet over oss som hadde det gøy på nach. Hørte dei veldig godt! Litt lytt hotell.. ellers ligger hotellet bra mtp gåavstand til byen og attraksjonane!