Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Tor S
Anmeldelse av Scandic Bakklandet
1,0 av 5 boblerAnmeldt 15. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Marthe Holan, General ManagerScandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. aug. 2020
Hei,

Vi beklager opplevelsen du hadde, men er glad du sa i fra, slik at vi fikk gjort vårt beste for å gjøre oppholdet ditt litt bedre.

Når det gjelder edderkoppen, skjønner vi grunnen til overskriften. Vi er kjempeglade for at du hadde mot nok til å avskaffe denne på egenhånd.
Vi skal definitivt se ekstra opp i taket ved videre rengjøring.

Så ønker vi deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen oss på
Scandic Bakklandet

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 595
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 3 004
  • Agoda.com
    kr 2 855
  • Hotels.com
    kr 3 114
0.4 km fra Scandic Bakklandet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 758
  • Expedia.com
    kr 1 743
  • Agoda.com
    kr 1 619
  • Hotels.com
    kr 1 743
0.4 km fra Scandic Bakklandet
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
kr 1 599
  • Booking.com
    kr 1 599
  • travelup.com
    kr 1 364
  • Expedia.com
    kr 1 599
0.4 km fra Scandic Bakklandet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 369
  • Strawberry Hotels
    kr 1 550
  • travelup.com
    kr 1 230
  • Priceline
    kr 1 473
0.2 km fra Scandic Bakklandet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 378
  • Strawberry Hotels
    kr 1 560
  • travelup.com
    kr 1 238
  • Expedia.com
    kr 1 373
0.9 km fra Scandic Bakklandet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Exterior
kr 979
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
    kr 979
  • Vio.com
    kr 925
  • Agoda.com
    kr 979
0.9 km fra Scandic Bakklandet
Gratis Wi-Fi
Hotel Exterior
kr 1 860
  • Booking.com
    kr 1 860
  • Priceline
    kr 1 860
  • Expedia.com
    kr 1 860
0.1 km fra Scandic Bakklandet
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 009
kr 949
  • Priceline
    kr 1 009
  • Expedia.com
    kr 949
  • Hotels.com
    kr 949
0.6 km fra Scandic Bakklandet
Gratis Wi-Fi
kr 1 300
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 290
  • Priceline
  • Hotels.com
    kr 1 279
0.6 km fra Scandic Bakklandet
Gratis Wi-Fi
kr 1 428
kr 1 316
  • Strawberry Hotels
  • Expedia.com
    kr 1 386
  • Priceline
8.3 km fra Scandic Bakklandet
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldelser (1 341)
Filtrer anmeldelser
1 341 resultater
Vurdering fra reisende
564
508
180
65
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
564
508
180
65
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
143148 av 1 341 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2020

Det var godt med brede, gode senger, god plass i rommet og i hotellet elles. Personalet var hyggelige og heisene fungerte bra også i travle tider. Kjempegod frokost. Hotellet ligger midten mellom sentrum, gamle bydelen og de nye strøk.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, ashpec2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2020

Flotte rom, nydelig frokost og hyggelige ansatte. Hotellet har en meget sentral beliggenhet i Trondheim, med gangavstand til det meste... Kort veg il Nidarosdomen, havna, restauranter, Solsiden m.v. Parkeringshus i tilknytning til hotellet er et stort pluss. Vi har bodd på hotellet flere ganger og er stort sett meget fornøyd.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Sigmund F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

God Frokost! Sentralt beliggende. Fant både gammel oppråttnet epleskrott, popcorn og gjenglemte ladeledninger på rommet! Fikk kr200 tilbake på et kostbart hotellrom (nesten kr2000,- for ei natt). Betjeningen var serviceinnstilt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Ferie-juli2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Ferietur til Trondheim og bodde da 3 netter på Scandic Bakklandet, en veldig hyggelig opplevelse. Betjeningen var hjelpsomme og løsningsorientert. Lett med parkering. Kommer gjerne tilbake og anbefaler hotellet!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Flyer405169
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser