Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 225
Vis tilbud
Travelocity
Priceline
USD 210
Vis tilbud
Orbitz.com
Booking.comUSD 225
HurbUSD 250
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 173)
Filtrer anmeldelser
1 173 resultater
Vurdering fra reisende
494
458
158
51
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
494
458
158
51
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 1 173 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020

Hotell med god standard og veldig hyggelig personale. Rommet var rent og fint og det eneste som skuffet litt var vanntrykket i dusjen. Uansett et veldig bra inntrykk. Beliggenheten kan vel knapt bli bedre.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, bjorne553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2020

Hei :-)

Så fint at dere koste dere hos oss!
Vanntrykket er noe vi jobber med og vet i tillegg at det kan variere. Gi gjerne beskjed hvilket rom det gjelder, så vil vi spesifikt se nærmere på dette.

Håper dere tar turen tilbake til oss ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen oss på
Scandic Bakklandet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Hotellet har god plassering og hyggelig betjening som raskt tilbakeførte en del av betalingen da vi gjorde resepsjonen oppmerksom på manglende lys i begge nattbordlamper på den ene siden av senga pluss helt fraværende bruk av støvklut på alle glatte flater i rommet. Da tenker man jo at tepper og møbler også er fulle av støv... +papirsøppel etter forrige gjest som hadde kjøpt et klesplagg på Dressmann til kr 200.-
Værre var det med besøket på rommet som senket seg ned fra brannslukkeren rett over vår seng, etter at vi hadde lagt oss.... Den største edderkoppen vi har sett på lenge. Vell var det ingen fluer på rommet men det forklarte hvorfor jeg hang fast i spindelvev når vi kom tilbake på rommet om kvelden.
Vår ubudne gjest måtte desverre bøte med livet for at vi skulle få ro til å sove.
Alt i alt et trivelig hotell med et skrekkelig dårlig klargjordt hotellrom.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, tors901
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Hei,

Vi beklager opplevelsen du hadde, men er glad du sa i fra, slik at vi fikk gjort vårt beste for å gjøre oppholdet ditt litt bedre.

Når det gjelder edderkoppen, skjønner vi grunnen til overskriften. Vi er kjempeglade for at du hadde mot nok til å avskaffe denne på egenhånd.
Vi skal definitivt se ekstra opp i taket ved videre rengjøring.

Så ønker vi deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen oss på
Scandic Bakklandet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

Det var godt med brede, gode senger, god plass i rommet og i hotellet elles. Personalet var hyggelige og heisene fungerte bra også i travle tider. Kjempegod frokost. Hotellet ligger midten mellom sentrum, gamle bydelen og de nye strøk.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, ashpec2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Flotte rom, nydelig frokost og hyggelige ansatte. Hotellet har en meget sentral beliggenhet i Trondheim, med gangavstand til det meste... Kort veg il Nidarosdomen, havna, restauranter, Solsiden m.v. Parkeringshus i tilknytning til hotellet er et stort pluss. Vi har bodd på hotellet flere ganger og er stort sett meget fornøyd.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Sigmund F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser