Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 213
Vis tilbud
TripadvisorUSD 213
Hotels.com
Booking.comUSD 213
ScandicHotels.comUSD 213
Priceline
FindHotelUSD 213
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 171)
Filtrer anmeldelser
1 171 resultater
Vurdering fra reisende
494
457
158
50
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
494
457
158
50
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 1 171 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Skuffet..
Rommet var lite, senga var trang og veldig ukomfortabel. Tv'en levde sitt eget liv: av og på hele tiden.
Dessuten ble vi forstyrret hele natten av studentfesting.
Positivt: badet var rent og passende stort.
Frokosten: helt middels.. personalet var imøtekommende.
Vi bodde på rom 519 .

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Bibniconline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Hei,
Vi har ulike romkategorier og sengestørrelser, så oppgi gjerne hva du foretrekker på din neste reise.
Vi tar alltid hensyn til ønsker så langt vi kan.
Det er noen uker i året der studentene lager mer liv i byen enn andre, og uheldigvis skjønner vi at du fikk oppleve den delen.
Vi er ellers glad for å lese om det positive du har opplevd hos oss og ønsker deg hjertelig tilbake en annen gang :-)


Med vennlig hilsen oss på
Scandic Bakklandet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Rom mot Bakke bru er ikke forenelig med god nattesøvn.
Frokosten var særdeles skuffende. Dårlig utvalg i forhold til hva man skulle forvente av Scandic.
God beliggenhet, men ikke akkurat «value for money»

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, 963vidarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Hei,
Det er ofte mer lyd fra bylivet på rom med utsikt. Vi vil derfor alltid ta hensyn til ønsker om stille rom på forespørsel ved bestilling.

Vi må følge andre standarder for frokost på grunn av restriksjoner i forbindelse med korona. Vi håper å få gjort opp for dette når ting endrer seg til det bedre.

Vi håper å se deg igjen hos oss ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen oss på
Scandic Bakklandet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020

Hotell med god standard og veldig hyggelig personale. Rommet var rent og fint og det eneste som skuffet litt var vanntrykket i dusjen. Uansett et veldig bra inntrykk. Beliggenheten kan vel knapt bli bedre.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, bjorne553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2020

Hei :-)

Så fint at dere koste dere hos oss!
Vanntrykket er noe vi jobber med og vet i tillegg at det kan variere. Gi gjerne beskjed hvilket rom det gjelder, så vil vi spesifikt se nærmere på dette.

Håper dere tar turen tilbake til oss ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen oss på
Scandic Bakklandet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Hotellet har god plassering og hyggelig betjening som raskt tilbakeførte en del av betalingen da vi gjorde resepsjonen oppmerksom på manglende lys i begge nattbordlamper på den ene siden av senga pluss helt fraværende bruk av støvklut på alle glatte flater i rommet. Da tenker man jo at tepper og møbler også er fulle av støv... +papirsøppel etter forrige gjest som hadde kjøpt et klesplagg på Dressmann til kr 200.-
Værre var det med besøket på rommet som senket seg ned fra brannslukkeren rett over vår seng, etter at vi hadde lagt oss.... Den største edderkoppen vi har sett på lenge. Vell var det ingen fluer på rommet men det forklarte hvorfor jeg hang fast i spindelvev når vi kom tilbake på rommet om kvelden.
Vår ubudne gjest måtte desverre bøte med livet for at vi skulle få ro til å sove.
Alt i alt et trivelig hotell med et skrekkelig dårlig klargjordt hotellrom.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, tors901
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Hei,

Vi beklager opplevelsen du hadde, men er glad du sa i fra, slik at vi fikk gjort vårt beste for å gjøre oppholdet ditt litt bedre.

Når det gjelder edderkoppen, skjønner vi grunnen til overskriften. Vi er kjempeglade for at du hadde mot nok til å avskaffe denne på egenhånd.
Vi skal definitivt se ekstra opp i taket ved videre rengjøring.

Så ønker vi deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen oss på
Scandic Bakklandet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser