Ba om å få bytte rom etter første natten, dagen ble helt ødelagt for oss ettersom mannen min gikk hele dagen med svie og kløe på grunn av STØVET på rommet! Han reagerer vanligvis både sjeldent og mildt på støv men dette var så ille at man kunne kjenne det på øynene mens man var i rommet selv uten å være allergisk. Fikk byttet til et allergivennlig rom uten noe om og men (bra service i resepsjonen), men det var rett og slett ikke stort bedre. Riktignok uten gulvteppe, men det hjelper lite når det står en sky av støv fra gardinene når man lukker dem. Som gravid ba jeg i utgangspunktet om å få rom nært heisen, sliter med å gå på grunn av bekkenløsning, og det andre rommet vi fikk kunne omtrent ikke være lenger fra heisen. På det første rommet vi fikk var der heller ikke så mye som en plastkopp eller såpestykke på badet, rommet var helt ribbet pga korona. Greit nok det, men det var ørlite bedre på det andre rommet hvor det i det minste var satt igjen to plastkopper. Frokosten var en skygge av hva den tidligere har vært, også dette på grunn av korona. Man kan skylde mye på korona og komme unna med det, men det virket gjennomtrengende som om det var bemannet alt for syltynt hvor de ansatte gjorde så godt de kunne uten å strekke til.