Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 143
Vis tilbud
Booking.com
USD 143
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 137
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 143
Hotels.comUSD 143
Destinia.comUSD 145
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 224)
Filtrer anmeldelser
1 225 resultater
Vurdering fra reisende
510
475
168
56
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
510
475
168
56
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 1 225 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2021 via mobile enheter

Dro på helgetur med to venninner. Betalte nesten 5000kr for to netter. Rommet var lite for tre personer. En dobbeltseng og to hengekøysenger som var harde som stein. Utsikten var rett inn i en betongvegg. Frokosten var OK. Lite service innstilte ansatte og de var ikke interessert i gjestene sine. Ikke kroppssåpe i dusjen. Håndklærne loet og man følte at man ikke ble tørr med de. Vaskepersonalet var veldig hyggelige. Alt i alt et skuffende hotell. Føler man blir lurt når man ankommer og det ikke er som forventet. Det bør være fler valgmuligheter på romstandard og ærlige bilder på nettsiden.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, emmalinnea2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2021

Hei Emma,
Takk for din tilbakemelding. Jeg er lei meg for å høre at opplevelsen din ikke sto til forventningene. Våre familierom er vel i utgangspunktet ment for familer med barn, men dette burde vel kommet bedre fra på våre nettsider.
Vi har flere kategorier å velge i, så ta gjerne direkte kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne rom som passer best for deg.
Jeg vet vaskeriet har kjøpt inn nye håndklær, og dette beklager vi.
Ta gjerne direkte kontakt med oss når du er på hotellet, så er dwet enklere for oss å hjelpe deg med en gang, eventuelt bytte rom etc.
Vi håper vi ser deg igjen!
Med vennlig hilsen Scandic Bakklandet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Når vi besøker Trondheim er vi alltid på Scandic Bakklandet, og det er ikke uten grunn. Rommene er flotte og rene, frokosten er utrolig god (de er flinke med allergier også), de ansatte er hyggelige og kjenner oss igjen fra flere år tilbake, og fellesarealene er fine. Hotellet ligger sentralt i et fint strøk, og her har vi ingenting å klage på.

Romtips: Parkeringen er dyr, det er et minus. Rundt 400 kroner for et døgn.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Advisingleah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Tusen takk for den hjertelige responsen og den gis like fullt tilbake til dere!!!

Ha en riktig fin sensommer!

Med vennlig hilsen oss på
Scandic Bakklandet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

2 netter i juniorsuite (Toralf Engan) ble en bra opplevelse med et minustegn. Varmeanlegget blåste så kraftig og kaldt at vi måtte sette på oss ytterklær når vi satt på rommet utover kvelden. Rommet ellers var fint og romslig, men en suite burde muligens ha en lenestol som ikke var nedslitt på armlenene.
Ellers var hotellet topp angående service og frokost.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, perauens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021

Hei,
Dette hørtes ikke ut som en god opplevelse. Vi kunne ikke finne igjen bestillingen på navnet du nevnte, men regner med dere ga oss beskjed. Vi ønsker veldig gjerne å se på hva som har vært feil med ventilasjonen og interiør ellers.

Vi håper likevel å kunne ønske dere velkommen hit senere en gang!

Med vennlig hilsen oss på
Scandic Bakklandet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 10. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Marthe Holan, General Manager på Scandic Bakklandet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser