“Hyggelig sted med god mat. ”
Anmeldelse av Hevd Håndverksbakeri

Hevd Håndverksbakeri
Vurdert som nr. 55 av 410 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: På dagtid skaper vi bakervarer som setter smilefjes på Trondheim. Fra ulike typer surdeigsbrød til søte gleder som girella panettone, croissanter, pain au chocolat og kreative overraskelser. Når klokka slår fire, skifter Hevd meny, fyrer opp steinovnen og serverer italiensk pizza, pasta og god drikke
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Stedet ligger sentralt plassert, og vi satt ute med fin utsikt til livet på torget. Kun bestilling via App, men menyene lå på bordet som ikke noe problem. Gode rekesmørbrød.

Takk, RosslandR

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en familie på 4 som bestilte både forretter og hovedretter. Alt var veldig bra bortsett fra biff entrecôte med rødvinsglace. Kokken må ha mistet hele sukkerskåla i sausen som ødela hele smaken av biffen. De har potensiale men den smakte ikke godt.

1  Takk, mortenn738
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig god mat, hyggelig betjening som håndterte en travel (Korona-) tid alldeles utmerket. Alle fornøyd (også de med gluten-allergi)

Takk, annebergeb
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom til en stappfull restaurant uten reservasjon. Betjeningen var svært kreative å ordnet et lite bord til oss i hjørnet med vinduet ut mot gågaten. Helt fantastisk. Vi bestilte husets rødvin som var veldig god. Vi spiste antipasti ettersom vi ikke var ute etter det store måltidet. Kjempebra valg. God atmosfære med bra bakgrunnsmusikk og observante og hyggelige servitører.
Anbefaler alle en tur innom denne italienske perlen 🥂😊

Takk, 315_yvinds
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Una Pizza har uten tvil en av de beste pizzaene i Trondheim. Fin og lun atmosfære, flinke kelnere. Er du i Trondhei er dette stedet for øl og pizza. Også de andre rettene er velsmakende.

2  Takk, 706kyrrea

Reisende som så på Hevd Håndverksbakeri, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Hevd Håndverksbakeri? Del dine erfaringer!