“Dårlig språkferdighet!”
Anmeldelse av Hevd Håndverksbakeri

Hevd Håndverksbakeri
Vurdert som nr. 55 av 410 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: På dagtid skaper vi bakervarer som setter smilefjes på Trondheim. Fra ulike typer surdeigsbrød til søte gleder som girella panettone, croissanter, pain au chocolat og kreative overraskelser. Når klokka slår fire, skifter Hevd meny, fyrer opp steinovnen og serverer italiensk pizza, pasta og god drikke
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Forferdelig svakt at ikke hovmester snakker eller forstår norsk. Det er diskriminerende/arrogant over for alle som ikke behersker engelsk. OK mat og service for øvrig!

1  Takk, petteringvars

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Startet kvelden med en forrett med diverse italienske pålegg, oster og andre små tilbehør å dette smakte kjempegodt! Bestilte til 2 personer men synes dette ble litt mye så om man ikke vil bli kjempe mett før hovedrett så holder det til 1 pers på deling. Hovedrettene var kjempegode, gikk for både pizza og pasta å det var virkelig kvalitet over disse. Service var også helt på topp, følte hele tiden at du ble tatt hånd om. Vil anbefale å reservere bord om man skal spise her da det virker til enhver tid å være fullt.

1  Takk, Kloaaaa
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord. Det anbefales også da det var kø for å komme inn. Maten smakte veldig godt og god service. Fin å ha med barn hit. Irish coffe kan anbefales her.

2  Takk, 41kristinen
Anmeldt 29. juli 2020

Vi var 5 stykker som bare ville ha noe å drikke. Kom til en nokså full restaurant men kelner fikk fikset oss et bord. Satt i nærheten av inngangen så vi fikk med oss en fantastisk serviceinnstilling til en av kelnerne. Morsomt å følge med på. Tommel opp.

1  Takk, 692sveins
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted. Rask servering og nydelige smørbrød! Ligger flott plassert på Torget med masse liv og aktivitet.

2  Takk, RoesslandL

Reisende som så på Hevd Håndverksbakeri, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Hevd Håndverksbakeri? Del dine erfaringer!