Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig språkferdighet!”
Anmeldelse av Hevd håndverksbakeri

Hevd håndverksbakeri
Vurdert som nr. 116 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 2 - USD 21
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Forferdelig svakt at ikke hovmester snakker eller forstår norsk. Det er diskriminerende/arrogant over for alle som ikke behersker engelsk. OK mat og service for øvrig!

Dato for besøk: august 2020
Takk, petteringvars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 42 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted. Rask servering og nydelige smørbrød! Ligger flott plassert på Torget med masse liv og aktivitet.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, RoesslandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Stedet ligger sentralt plassert, og vi satt ute med fin utsikt til livet på torget. Kun bestilling via App, men menyene lå på bordet som ikke noe problem. Gode rekesmørbrød.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig god mat, hyggelig betjening som håndterte en travel (Korona-) tid alldeles utmerket. Alle fornøyd (også de med gluten-allergi)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annebergeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Dagtid. Beliggende på torget i Trondheim sentrum. Ventet lenge i kø, men i sol kan man ikke forvente annet. Ble vist til bordet og ble oppfordret på det sterkeste av den utelukkende engelskspråklige servitøren til å bestille mat og drikke via QR-kode. Alternativet var å bestille i baren selv. Så dette er en annen type Egon-restaurant, med andre ord. Syns også man skal kunne forvente at servitører på norske lønns- og arbeidsvilkår, i Norge, skal ha skandinavisk som førstespråk. Dette var ikke noe for oss, så vi forlot åstedet og dro på en restaurant med bordbestilling og uten noen form for QR-kode, dette heter forbrukermakt.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hevd håndverksbakeri, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Hevd håndverksbakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din