Jeg og en venninne spiste lunsj på Hevd i starten av august, det var en tirsdag og klokka var passert 12.00
Vi venter utenfor i omtrent 15 minutter før vi ble møtt av en servitør som fulgte oss til et bord. Caféen var ganske full, og vi kunne se at servitørene virret rundt i høyt tempo. Det så ut som de var godt bemannet, men helt uorganiserte. På vei mot bordet fikk jeg en uoppmerksom servitør rett i kroppen, fordi hun hadde det travelt og ikke så ser for.
Hevd har en kontaktfri bestillingsløsning der du bestiller mat på en app, og samtidig betaler for den. Etter å ha overhørt at de på nabobordet hadde stått i 15 minutters kø ved kassa for å få kaffe og et kakestykke, bestemte vi oss for å bruke appen. Den er enkel i bruk, men inneholder også matretter som ikke er til salgs ved lunsj, så følg menyen servitøren gir deg. Vi fikk maten, en god salat, etter ca 20 minutter venting. Drikken kom ikke på forhånd, og kom heller ikke med maten. Det var vanskelig å oppnå kontakt med servitørene, selv om de flere ganger gikk/sprang forbi. Etter en stund fikk vi kontakt, og fikk gitt beskjed om at drikken manglet.
Maten og drikken var god, men ikke verdt bryet når servicen er dårlig. Det finnes mange andre gode alternativer for café i Trondheim sentrum. Neste gang går vi et annet sted.