Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”
Anmeldelse av Hevd håndverksbakeri

Hevd håndverksbakeri
Vurdert som nr. 115 av 283 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 2 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste lunsj her. Fikk en helt fantastisk salat og et smørbrød. Porsjonene var rause og vi ble gode og mette. Bra coronatiltak med bestilling av mat via mobiltelefonen også.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 642ineg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explore47291752105, Annet på Hevd håndverksbakeri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Takk for hyggelig anmeldelse. Ønsker deg velkommen igjen!
Mvh Sol, administrasjon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 44 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Har vært på Hevd flere ganger siden de åpnet og vært veldig fornøyd med både maten og servicen. Det er fullt trøkk med gjester hele tida, men det takler de for det meste bra. Store, mettende smørbrød med masse digg pålegg. Den eneste gangen jeg har vært skuffet var da jeg nylig bestilte ukens salat. Det virket som de bare hadde slengt sammen diverse ingredienser for å bli kvitt rester. Edamamebønner, mascarponeost, sjøgress og og kylling var en mildt sagt underlig og uappetittelig blanding. Ikke fulgte det med dressing, heller.

Dato for besøk: august 2020
Takk, krevj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explore47291752105, Annet på Hevd håndverksbakeri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Takk for hyggelig anmeldelse. Ønsker deg velkommen igjen!
Mvh Sol, administrasjon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Jeg og en venninne spiste lunsj på Hevd i starten av august, det var en tirsdag og klokka var passert 12.00
Vi venter utenfor i omtrent 15 minutter før vi ble møtt av en servitør som fulgte oss til et bord. Caféen var ganske full, og vi kunne se at servitørene virret rundt i høyt tempo. Det så ut som de var godt bemannet, men helt uorganiserte. På vei mot bordet fikk jeg en uoppmerksom servitør rett i kroppen, fordi hun hadde det travelt og ikke så ser for.

Hevd har en kontaktfri bestillingsløsning der du bestiller mat på en app, og samtidig betaler for den. Etter å ha overhørt at de på nabobordet hadde stått i 15 minutters kø ved kassa for å få kaffe og et kakestykke, bestemte vi oss for å bruke appen. Den er enkel i bruk, men inneholder også matretter som ikke er til salgs ved lunsj, så følg menyen servitøren gir deg. Vi fikk maten, en god salat, etter ca 20 minutter venting. Drikken kom ikke på forhånd, og kom heller ikke med maten. Det var vanskelig å oppnå kontakt med servitørene, selv om de flere ganger gikk/sprang forbi. Etter en stund fikk vi kontakt, og fikk gitt beskjed om at drikken manglet.

Maten og drikken var god, men ikke verdt bryet når servicen er dårlig. Det finnes mange andre gode alternativer for café i Trondheim sentrum. Neste gang går vi et annet sted.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Amanda Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explore47291752105, Annet på Hevd håndverksbakeri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Takk for anmeldelsen. Dette var beklagelig, og vi ønsker gjerne å høre mer om ditt besøk hos oss. Vi setter stor pris på om du vil sende oss en mail om dette, slik at vi får sjansen til å følge opp videre. I så fall kan du sende mailen til post@hevd.no .
Mvh Sol, administrasjon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Forferdelig svakt at ikke hovmester snakker eller forstår norsk. Det er diskriminerende/arrogant over for alle som ikke behersker engelsk. OK mat og service for øvrig!

Dato for besøk: august 2020
Takk, petteringvars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted. Rask servering og nydelige smørbrød! Ligger flott plassert på Torget med masse liv og aktivitet.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, RoesslandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hevd håndverksbakeri, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Hevd håndverksbakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din