“Dårlig mat og service.”
Anmeldelse av Hevd Håndverksbakeri

Hevd Håndverksbakeri
Vurdert som nr. 55 av 410 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: På dagtid skaper vi bakervarer som setter smilefjes på Trondheim. Fra ulike typer surdeigsbrød til søte gleder som girella panettone, croissanter, pain au chocolat og kreative overraskelser. Når klokka slår fire, skifter Hevd meny, fyrer opp steinovnen og serverer italiensk pizza, pasta og god drikke
Anmeldt 13. juni 2023 via mobile enheter

Når man bestiller et rekesmørbrød blir nan litt skuffet når man får servert en slags dressing med små reker som har oversvømt en liten hard brødskive. Upersonlige servitører og en hovmester som ikke har maktet å lære seg velkommen på norsk.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, Åge S

Anmeldt 25. februar 2023 via mobile enheter

Imøtekommende og trivelig personale. Veldig god mat! Vi spiste pizza, både hvit og rød, samt 2 pastaretter, alt smakte bra. Tiramisu, pannacotta og is til dessert var også veldig bra.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, HAOppedal
Anmeldt 14. november 2022 via mobile enheter

Bestilte med qr-kode og betaling med Vipps som var oppgitt som eneste mulighet. Måtte vente over 1 time(!) på å få kaffen og litt bakverk! Siden bestillingen var betalt, var det ikke bare å gå heller.

Takk, MagnhildM
Anmeldt 5. november 2022 via mobile enheter

Vi spiste fantastisk god lunsj. Superbra smørbrød!
Hyggelig lokaler, Hyggelig betjening.
Anbefaler å spise her.

Takk, mallamareno50
Anmeldt 4. november 2022 via mobile enheter

Bestilte to pizza gjennom Wolt. Pizzaen var god. Men det var en stykk tykk skinke på den. Tok av skinka og spiste resten. Men forventer mer av en pizza til over 200 kr.

Takk, Arctic_Chef

Reisende som så på Hevd Håndverksbakeri, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Hevd Håndverksbakeri? Del dine erfaringer!