“Veldig dårlig”
Anmeldelse av Hevd Håndverksbakeri

Hevd Håndverksbakeri
Vurdert som nr. 57 av 405 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: På dagtid skaper vi bakervarer som setter smilefjes på Trondheim. Fra ulike typer surdeigsbrød til søte gleder som girella panettone, croissanter, pain au chocolat og kreative overraskelser. Når klokka slår fire, skifter Hevd meny, fyrer opp steinovnen og serverer italiensk pizza, pasta og god drikke
Anmeldt 8. desember 2023

Bartender hoster på menyene, fikk ikke bestikk og fikk servert den værste pizzaen jeg smakt i hele mitt liv. I tilegg veldig dyr øl og ukomfortable stoler, høyr støynivå. Blir ikke å de her igjen.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Mordi F

Anmeldt 11. november 2023 via mobile enheter

Ventet nesten en time på servering av pizza etter at vi hadde bestilt. Utrolig skuffende. Bestilling var avglemt. Vært her flere ganger tidligere, men tapt seg.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Lars B
Anmeldt 4. november 2023 via mobile enheter

Spiste fredag kveld sammen med ett følge på 5 stk.
Alle bestilte pizza,

1 Parma, 2 ai formaggi + N’duja og 2 calzone.

Fire oster og Nduja var god men dessverre var den ene pizzaen svært brent i skorpen og smakte sot.
Begge calzonene hadde partier hvor deigen var rå.

Dette trakk med fra å få en god score.

Ellers god service og hyggelig betjening.
Rask service!

God plass for ett måltid.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Tom U
Anmeldt 7. august 2023 via mobile enheter

Tilfeldig at jeg havnet her. Møtte tre servitører på vei til bordet og alle sa velkommen. Rask service, gode tips til mat og vin, smilende folk og god atmosfære. Har spist ute nå i to uker i ferien og skulle tro dette var enkelt, men det er faktisk sjeldent. God mat, god musikk. Dette gjorde meg glad og dere er alle ansatt hos meg om dere vil!

Dato for besøk: august 2023
Takk, Burger77Norway
Anmeldt 17. juli 2023 via mobile enheter

Vi spiste rett før kjøkkenet stengte, nesten tomme lokaler og definitivt på slutten av dagen, men servicenivået svært høyt og maten rett og slett utrolig god. Vi både spiser (og baker selv) mye pizza og har etter hvert blitt nokså kresne, men dette var rett og slett veldig godt.

Pluss for å servere salat og tilbehør ved siden av, for den ene som ønsket rent kjøtt fremfor pizza.

Delikat anrettet mat, fine lokaler (både inne og ute), tilsynelatende god stemning blant de ansatte, god service og fin musikk (tilpasset rommet/ gjestene; ikke spilleliste à la «dra hjem/ kom dere ut»). Anbefales varmt.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, VildeK

Reisende som så på Hevd Håndverksbakeri, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Hevd Håndverksbakeri? Del dine erfaringer!