“Nydelige smaker, og personlig service”
Anmeldelse av Robust Bistro - STENGT

Robust Bistro
Anmeldt 12. juli 2020

Vi 3 som besøkte Robust denne kvelden, hadde en flott kveld, med nydelig mat. Vi valgte 4 retter, og alt falt i smak. Rettene kom i passe tempo, og overgikk hverandre i stil og smak. Maten var bare fantastisk, det samme var servicen.
Vi gleder oss allerede til neste besøk.

1  Takk, s0lv_r0

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Super matopplevelse og profesjonell og avslappet service! 5-retters med vinpakke var en opplevelse👍😃

Takk, eirikb2015
Anmeldt 11. juli 2020

5 retters med vinpakke var meget bra. God service og eksepsjonelt gode smaker på rettene. Anbefales!

Takk, MikalS3
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde fem retters smaksmeny med oppgradert vinpakke. Avslappet og profesjonell service. Nydelige smaker på alle rettene og meget gode viner som passet utmerket til rettene. En meget god restaurant som gir valuta for pengene.

3  Takk, Morten310
Anmeldt 21. juni 2020

Dette stedet har potensial til å bli en virkelig fulltreffer. Svært gode smaker - delikat anrettet - vinen som fulgte rettene var meget gode, Når vi likevel ikke gir topp karakter, skyldes det at forrett og avslutningsrett - etter vår smak . var litt små. Det kunne vært litt mer å bite i. Når du bestiller kamskjell, forventer du mer enn noen småbiter. Med noen justeringer blir dette perfekt. Vi kommer tilbake for å sjekke utviklingen!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, vsvidar