Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelige smaker, og personlig service”
Anmeldelse av Robust Bistro

Robust Bistro
Vurdert som nr. 3 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020

Vi 3 som besøkte Robust denne kvelden, hadde en flott kveld, med nydelig mat. Vi valgte 4 retter, og alt falt i smak. Rettene kom i passe tempo, og overgikk hverandre i stil og smak. Maten var bare fantastisk, det samme var servicen.
Vi gleder oss allerede til neste besøk.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, s0lv_r0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

5155 av 72 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Super matopplevelse og profesjonell og avslappet service! 5-retters med vinpakke var en opplevelse

Dato for besøk: juli 2020
Takk, eirikb2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

5 retters med vinpakke var meget bra. God service og eksepsjonelt gode smaker på rettene. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MikalS3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde fem retters smaksmeny med oppgradert vinpakke. Avslappet og profesjonell service. Nydelige smaker på alle rettene og meget gode viner som passet utmerket til rettene. En meget god restaurant som gir valuta for pengene.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Morten310
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020

Dette stedet har potensial til å bli en virkelig fulltreffer. Svært gode smaker - delikat anrettet - vinen som fulgte rettene var meget gode, Når vi likevel ikke gir topp karakter, skyldes det at forrett og avslutningsrett - etter vår smak . var litt små. Det kunne vært litt mer å bite i. Når du bestiller kamskjell, forventer du mer enn noen småbiter. Med noen justeringer blir dette perfekt. Vi kommer tilbake for å sjekke utviklingen!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Robust Bistro, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Robust Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din