Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gå ikke glipp av denne plassen!”
Anmeldelse av Robust Bistro

Robust Bistro
Vurdert som nr. 2 av 283 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Fantastiske smaker, en plass verdt å besøke, virkelig topp klasse. Overraskelser i menyen, lokal mat og hyggelig atmosfære

Dato for besøk: august 2020
Takk, runeg511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (82)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

5761 av 82 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020

5-retters med vinpakke + 2 overraskende venteretter. Nydelige smaker med kokkens signatursmak. Rolig og lun atmosfære. Anbefales!✨

Dato for besøk: august 2020
Takk, 531maybritth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Vi 3 som besøkte Robust denne kvelden, hadde en flott kveld, med nydelig mat. Vi valgte 4 retter, og alt falt i smak. Rettene kom i passe tempo, og overgikk hverandre i stil og smak. Maten var bare fantastisk, det samme var servicen.
Vi gleder oss allerede til neste besøk.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, s0lv_r0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Super matopplevelse og profesjonell og avslappet service! 5-retters med vinpakke var en opplevelse

Dato for besøk: juli 2020
Takk, eirikb2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

5 retters med vinpakke var meget bra. God service og eksepsjonelt gode smaker på rettene. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MikalS3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Robust Bistro, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Robust Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din