Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nesten.. men ikke helt i mål.”
Anmeldelse av Robust Bistro

Robust Bistro
Vurdert som nr. 3 av 298 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 60 - USD 78
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

En fin liten restaurant med god mat.. men med svært begrenset meny, for små bord for en romantisk stemning og for stive priser i forhold til hva du får. Når jeg legger igjen flere tusen kroner for et måltid så forventer jeg kose meg, få mye mat og forlate restauranten mett og lykkelig. Her fikk jeg smake god mat, men ble dessverre ikke mett og bord for to er bare alt for små til at det blir behagelig.

Dato for besøk: september 2021
3  Takk, raymondn938
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (116)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4044 av 116 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2021

12 stk i firmaet var på middag her. Fikk 7 retters og for en opplevelse det var. Veldig smaksopplevelser på alle retter.. Dette er et sted som anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Asbjørn Q
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og ypperlig service. Kan varmt anbefales! Flotte og smakfulle retter med spennede råvarer, og utmerket vin til.

Dato for besøk: august 2021
Takk, mariw974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2021

Rådigg mat + en proff og hyggelig servitør utgjorde en en uforglemmelig festkveld! Pent og stilrent lokale

Dato for besøk: august 2021
Takk, Gourmetea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service. Valgte en 3 retters med vinpakke. Fikk servert en løksuppe som starter. Noe av det bedre vi har smakt. Kelner tok seg god tid og fortalte om rettene og deres opprinnelse. Vinene passet godt til maten. Anbefales.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Jan Arne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Robust Bistro, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Robust Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.