God ølplass med mat

Meget godt selvlaget øl. Hyggelige lokaler med egen røykeområde for dem som trenger det. Grei... les mer

Anmeldt 9. mars 2020
794sveinb
Ulsteinvik, Norge
God atmosfære

Anmeldt 6. januar 2019
tunneltrollet
Steinkjer, Norge

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fikk servert en NEIPA som var kraftig oksydert og nærmest helt uten humlearoma. Gikk og klagde i baren, og de hevdet hardnakket at den skulle være slik. Spurte om jeg kunne få en ny øl av en annen type, men bartenderen sa at siden jeg hadde drukket litt av ølen (et par slurker) kunne han kun tiby meg et snitt (0,25) av en annen øl som erstatning for min 0,5 som jeg hadde kjøpt. Er godt over middels ølinteressert, og er en ivrig hjemmebrygger. Har vært på ganske mange «brewpubs» i både innland og utland, men maken til arroganse, dårlig selvinnsikt og slett kundeservice har jeg aldri opplevd. Terningkast 0

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 60vidart
Anmeldt 9. mars 2020 via mobile enheter

Meget godt selvlaget øl.
Hyggelige lokaler med egen røykeområde for dem som trenger det. Grei service .
Selger10cl glass øl, så ein rekk prøve endel

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, 794sveinb
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

vi besøkte denne plassen for og spise fingermat og ta en øl, vi bestillte super nachos for 2 og ett øl som hette Thunderhop ipa, alt var velsmakende. Vi tar nok turen tilbake en gang vi er i byen

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, tunneltrollet
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

God stemning, passe høy musikk, gode barcepere med peiling på hva de serverte, smaksprøver på ølet om kunden er i tvil. OK lokaler.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, ArntB21
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Var innom her for kombinasjonen mat og godt øl. Ble ikke skuffet, særlig ølet trekker opp- mye godt øl! Maten var helt grei, gode burgere. Barnemenyen med burger og pannekake var ikke stor, men på den annen side er vel ikke dette stedet som prøver å tiltrekke seg barnefamilier... Vi kommer gjerne igjen -uten barn.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Trine1972