Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin opplevelse”
Anmeldelse av Frida

Frida
Vurdert som nr. 31 av 298 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 7 - USD 33
Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

En hyggelig restaurant med spennende mat. Valgte en sharing rett for meg og venninnen. Nydelig kjøtt, tam quesadilla med et par gode dipper/sauser. Tam smak på guacamole, forventer mer på en slik plass. Nydelig sjokolade fondant til dessert. God service,observante servitører. Bestilte bord 1630,ble raskt fullt etter den tid. Ingen wow opplevelse, men gøy å prøve noe nytt. Spennende meny. Usikker på om jeg kommer tilbake

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ingerk85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (766)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

105109 av 766 anmeldelser

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Autentisk lokale med spansk musikk (som desverre ble til spansk listepop etterhvert)
Effektive og observante servitører.
Anbefaler alltid å starte med en cocktail - da blir plutselig maten bedre og. Margaritaene var slushete men fantastiske.
Videre var maten god med autentiske rene smaker. Anbefales om i Trondheim og ønsker en tur til Mexico i samme slengen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, kaethers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var et spennende sted, godt utvalg i menyen, dette var en ny opplevelse for min del og ble positivt overrasket
God mat, kanskje litt sterk men ikke problematisk.
et absolutt sted å gå om man vil ha noe utom det vanlige

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, SiljeMH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2018

Et koselig sted med store porsjoner! Beste meksikanske maten man får i Trondheim, men konkurransen er ikke så veldig stor...

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Miriam K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2018

Mye mat for pengene og fantastiske smaker. Nydelig atmosfære med flott og autentisk interiør. Flott konsept!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Therese K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Frida, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Frida? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.