“Deilig mat”

Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Spiste Plato Frida y Diego og Molcajetes al pastor. Vi var 7 stk. Maten var god og ankom rimelig raskt. Pris ca 300,- pr pers. Hvis du tar sjokolade fondanten ( Volcán de chocolate) til dessert så blir du mett....

Dato for besøk: februar 2019
2  Takk, Kåre Inge S

Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Kom dit rundt 1230 og ble tatt imot av ei blid dame, fine lokaler på dagtid også. Vi bestemte oss for å spise taco. Nydelig maislefser med friske grønnsaker og nydelig guacamole. Til slutt smakte vi taco med scampi og det er den beste scampien jeg noen gang har smakt. Full pott til lunsj!! Veldig bra service

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 547vegarl
Anmeldt 31. januar 2019 via mobile enheter

Spiste nydelig spareribs med godt tilbehør som smakte fortreffelig på en torsdagskveld. Restauranten hadde en god og lugn atmosfære, med rolig og avslappet betjening.

Takk, jensoleh2018
Anmeldt 20. januar 2019

Var her på lørdag og spiste deilig mat og fikk flotte, gode drinker!! Hyggelig servering. Lokalet derimot fremstår som slitent og noe forfalt. Kvaliteten på toalettfasilitetene og det dårlige renholdet gjør dessverre opplevelsen noe trist!

Takk, Turfrokena
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Familiemiddagen ble en kjempesuksessen med nydelig mat, god service og gode margeritas! Vi spiste forskjellig retter, blant annet delerett, taco og biff, og alt smakte helt fortreffelig! ANBEFALES!!

1  Takk, tonjeo879

Reisende som så på Frida, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Frida? Del dine erfaringer!