“skuffende besøk på Frida”
Anmeldelse av Frida

Frida
Vurdert som nr. 33 av 403 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 12. juni 2023

Laaang ventetid- hadde bestilt på forhånd og det kom kjapt brød og en forret på bordet- etter det ble vi ignorert av servitørene, og det var ganske kjipt at de aldri kom og spurte oss om vi ville ha mer å drikke eller kom og forklarte at de hadde det så travelt at vi måtte vente. Det tok nærmere en time å få desserten- og hele måltidet tok ca 3 timer. Vi var to venninner som var der sammen. De var tilsynelatende rolig i restauranten (vi fikk bor i 2 etg) og det var mange ledige bord. Maten var god, men desserten var det ikke og definitivt ikke verdt å måtte vente så lenge på. Venninnen min a ut en kommentar på facebooksiden til Frida, men den ble fjernet da den ikke var udelt positiv. Kommer ikke tilbake til Frida...

1  Takk, 640malink

Anmeldt 11. juni 2023

Forhåndsbestilte En smak av Frida. Fikk servert to forretter, tre hovedretter, ventet over en time på desserten, to retter det og. Totalt 7 retter, ikke 8 slik de lover. Fikk aldri tilbud om mer drikke, vanskelig å få kontakt med betjeningen. Alt i alt en skuffende opplevelse.

1  Takk, lissl2020
Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

Ble plassert i et ukoselig hjørne uten noen muligheter for å bytte bord!
Måtte vente 25minutter på å få bestille drikke.. Det kan se ut som at det er for få mennesker på jobb, og en hovmester uten kontroll! Tragisk

1  Takk, Lena F
Anmeldt 10. mai 2023 via mobile enheter

Veldig træg service. Har vært her i en time nå, og ikke sett noe mat. Har også ventet i 15 min på en øl. Aner ikke om mat er god😜

Dato for besøk: mai 2023
Takk, thorharaldhaltvik
Anmeldt 6. mai 2023

Vi var inne for «En smak av Frida» som var en 8-retters smaksmeny som var halv pris på i ukedager. Frida hadde en fin atmosfære. Maten var veldig god og mild. Rettene ble servert ilag så det ble bare 3 serveringer. Savnet at rettene kom separert, og at man fikk nytt bestikk. Vel verdt det for prisen vi fikk!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Emil B

Reisende som så på Frida, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Frida? Del dine erfaringer!