“Sjokkerende”

Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 28. juni 2023

Hadde en forferdelig opplevelse på Frida. Vi hadde forhåndsbestilt "Smaken av Frida", som ble beskrevet som rause porsjoner til en ekstremt billig penge. Dette er i beste fall en heftig overdrivelse. De påstår at ordinær pris på dette er 800kr per pers? I hvilken verden kan et par spiseskjeer med mat være verdt den prisen? Vi ventet i 30 minutter på at servitøren skulle finne ut at vi hadde forhåndsbestilt, vi ventet i 30 nye minutter på et par tørre brødskiver som første del av måltidet.

4  Takk, Jens S

Anmeldt 21. juni 2023

Service: Utrolig dårlig service. Vi ventet utrolig lenge, rundt 40 min mellom hver rett, på en forhåndsbestilt 8-retters. Vi måtte spise alle rettene med samme fat og bestikk. Vi måtte selv spørre om noe å forsyne oss med. Bordet ble ikke ryddet underveis, det ble gjort i under servering av ny rett. Ingen kom bort til bordet vårt og lurte på om det var noe vi trengte. Det ble bestilt drikke som aldri kom til bordet. I tillegg ble vi ikke presentert hva vi spiste.

Mat: Når man bestiller en 8-retter, er forventningene 8 ulike serveringer og smaksopplevelser. Dermed stilles det spørsmål til måten dette serveres på. Vi får et fat med såkalt «3 forretter»: quesadilla, guacamole og tostadas. Quesadillas hadde ikke noe fyll annet enn kjøtt, men vi fikk 2 av 4 stk uten fyll - kun tortillalefse. Guacamolen var visst en av forrettene. Tostadas 2 mini - var gode.
Så kom de «3 hovedrettene». Et fat med 3 ulike sauser på, med tre ulike typer kjøtt. Hadde disse vært servert i hver sine beholdere, hadde det vært bedre enn å blande tre på et fat. Som tilbehør til 1 stk fikk vi 1 ss ris og 1 ss bønner per pers. Sausene blandet seg og det så udelikat ut. Til slutt fikk vi 2 desserter. Ikke vet vi hva vi fikk, men det kunne minne om en liten panacotta på deling til 2 stk - god, men var ikke mye vi fikk. Den siste desserten var servert i plastikkopper. Det kunne minne om en sorbe eller is, men den var knallhard og smakte krystallisert is. Tydelig at denne har blitt tatt ut fra fryser like før - vanskelig å spise.
Hadde rettene blitt servert i 8 runder hadde dette vært en annen opplevelse. Kvelden endte med en tur på McDonalds.

7  Takk, Martine Strømsv... O
Anmeldt 21. juni 2023

Elendig og en opplevelse jfr andre nylige innlegg. Ventet laaaang tid på alt. Lite oppmerksomhet fra servitører. Kommer aldri tilbake.

4  Takk, hamkam1971
Anmeldt 18. juni 2023 via mobile enheter

Skitne glass, ikke god hovedrett med dårlig kjøtt og ikke noe tilbehør, desserten var fryktelig. Dårlig service og lite oppmerksomhet ved bordet. Tilbehøret til hovedretten for 4 personer var ei skål (på str med et litt stort eggeglass…) med ris og ei tilsvarende skål med bønner.

Styr unna!

3  Takk, Daniel T
Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

Forhåndsbestillte 8 retter smaksmeny.
Aldri ventet så lenge på mat før. Hele måltidet tok ca 3 timer.
Veldig dårlig oppfølging av bordet.
Vi måtte bestille drikke 2-3 ganger av forskjellige servitører før den kom på bordet.
Maten var god men servicen var noe av det dårligste vi har opplevd i Trondheim.
Alt i alt en veldig dårlig opplevelse men gir de karakter 2 pga god mat.

Takk, Robert J

Reisende som så på Frida, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Frida? Del dine erfaringer!