Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 176
Vis tilbud
Booking.comUSD 177
Hotels.comUSD 176
PricelineUSD 177
eDreamsUSD 177
FindHotelUSD 176
TravelocityUSD 177
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (364)
Filtrer anmeldelser
364 resultater
Vurdering fra reisende
128
125
71
26
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
128
125
71
26
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 364 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Bodde her en natt i begynnelsen av august. Sov nesten ikke i det hele tatt pga et altfor varmt hotellrom. Helt grusomt. Vinduet stod oppe så mye det kunne, men det var mye støy utenfor om natten. Spiste dagens middag på hotellet, lasagne med brød og salat, et stusslig måltid som i beste fall gjorde meg mett. Ellers er hotellet greit nok, sikkert fint til konferanser. Ett pluss var hyggelige ansatte på hotellet. Kommer dessverre ikke tilbake hit, da finner jeg andre alternativ i Trondheim.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, cadamen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilia Berg, Sales på Quality Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei,

Tusen takk for tilbakemelding, gjestetilbakemeldinger er vårt viktigste verktøy for å bli bedre.
Tar til oss dine kommentarer, og skal gjøre det vi kan for å levere topp opplevelser.

Ønsker deg en strålende dag, så håper vi selvfølgelig at du gir oss en ny sjanse.

Beste hilsen
Cecilia
Quality Hotel Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Sjekket inn her for en overnatting. Tok dette hotellet da det var garantert med bilparkering, og at det var inkluder i hotellprisen. Området rundt hotellet er perfekt da det har alt man trenger av butikker, en døgnåpen McDonald's og kjøpesenteret City Syd rett ved. Å busstopp der det kontinuerlig går busser inn til sentrum, som tar ca 15-20 minutter, og koster rundt 40 kr for en voksen. Buss nr 1 tok vi til sentrum.
Hotellrommer var rent og pent, med et stort pluss som er stikkontakt på begge sidene av sengen. Det som var minus var at vi våknet midt på natten av en helt syk varme på rommet, da vi omsider våknet ordentlig til merket vi at termostaten sto på 25! Vet ikke med andre, men det er litt vell varm temp å ha på rommet til og med på vinteren! Å dette var på sommeren. En annen ting som var minus var at frokosten bare var i fra klokken 07.00 til 09.00. Normalt sett så har jeg nok ikke reagert på dette, men midt i denne covid-19 tiden så endte det med overfylt spisesal og det ble overhode ikke overholdt noe smittevern! Greit folk har ansvar for seg selv, men forståelig nok vil folk spise frokosten man har betalt for. Dette burde hotellet ha tilrettelagt mer for! Utvide frokosttiden og sette opp piler for hvordan retning man burde gå. For det vi opplevde var bare en håpløs maurtue.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilia Berg, Sales på Quality Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei,

Tusen takk for tilbakemelding, det er helt klart at 25 grader på rommet ikke er nødvendig verken sommer eller vinter.
Det burde vi nok skrudd ned før vi klarmeldte rommet for dere.

Tar også dine kommentarer angående smittevern til frokost til etterretning. Vi har utvidet en time nå, så håper vi på bedre flyt.
Takk for at du gir beskjed.

Ønsker deg en strålende dag, og velkommen tilbake :)

Beste hilsen
Cecilia
Quality Hotel Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Ble møtt av kjempehyggelig og blid betjening i resepsjonen. Få ansatte tilstede i denne coronatiden, men de som var der, tok hygienen på høyeste alvor. Fikk servert viltgryte i restauranten som vi godt kunne ha stått over. OK rom som var rent og pent. Varmt om natten, som ødela en del av nattesøvnen, da det ikke var klima-anlegg. Frokosten var fra kl 06 til 08 som virket helt tullete for oss som vanlige turister. Kanskje mest fokusert på yrkesgrupper som skal tidlig avsted og ikke på ferierende. OK med fri parkering rett utenfor.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, kagjst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilia B, Director of Sales på Quality Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på.

Nå har vi også sommertider til frokost fra denne uken, vi var nok ikke helt forberedt på at Norgesferien startet tidligere i år :)

I Trondheim er vi ikke alltid like heldig med været, og sjelden at temperaturen tilsier at vi skulle ønske vi hadde Air Condition. Dessverre de få dagene syden temperaturen inntar Trøndelag kan det dessverre påvirke nattesøvnen. Noen vifter har vi til utlån i resepsjonen :)

Ønsker deg en riktig god sommer, og velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

kjempe hyggelige folk som jobbet på hotellet :) blide og imøtekommende.

hotellet var rent, enkel frokost i denne covid 19 tiden, men helt ok bortsett fra brødet som var kjempe tørt.
veldig små rom, vi hadde med hund, å fikk nesten ikke plass til bur, måtte ommøbelere hele rommet.
luktet veldig i hundeetasjene.
men selve rommene var fine og rene. og sinnsykt gode senger.

ett stort minus er at det ikke er klimaanlegg eller AC der. å når det er 34 varmegrader ute, så måtte vi på elkjøp å kjøpe vifte.. men det hjalp ikke noe.. vinduene fikk man ikke åpnet noe omtrent. så sov ikke det døgnet jeg lå der pga hunden fikk heteslag nesten..

parkering var ett pluss, rett utenfor døren. og veldig sentralt beliggende.

Det var også forferdelig støyende utenfor, med både moped kjøring uten potte, e6 merket vi ikke så mye av.. men alt av råning.....

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, gunnmereteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilia B, Director of Sales på Quality Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei,

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive om ditt opphold. Gjestetilbakemeldinger hjelper oss å bli bedre.
Noen justeringer er gjort i forbindelse med Covid-19, og vi håper jo selvfølgelig at vi snart kan være helt tilbake til normalen. Sikkerheten kommer først.

Vi er ikke alltid så heldige med være i Trondheim, og ikke mange dagene i året vi skulle ønske vi hadde air condition. Dessverre går det utover nattesøvnene de få dagene sommeren virkelig er her. Godt det løste seg med vifte :)

Ha en riktig god sommer, og hjertelig velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Fin utsikt fra rommet i 13. etasje. Men dessverre ingen aircondition, og vinduet kunne bare såvidt åpnes. Dermed ble det ubehagelig varmt natta gjennom, og i tillegg mye støy fra E6 og veiene omkring. Frokostserveringen stoppet allerede kl 08. Kanskje OK for jobbreisende, men ikke for feriegjester.

Et viktig pluss: rikelig med gratis parkeringsplasser like ved hotellet, i motsetning til hotellene nede i sentrum. God bussforbindelse.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Tor P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilia B, Director of Sales på Quality Hotel Panorama, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2020

Hei Tor P.

Tusen takk for din gjestetilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på.

Så leit å se at nattesøvnen ikke var bra. Det er ikke alltid like mange slike sommernetter i Trondheim. Vi er selvfølgelig strålende fornøyd med å ha sommeren på plass allerede, men det gjør også at det kan bli litt varmere enn normalt på rommene.
Godt å se at du er fornøyd med parkeringen, det er alltid kjekt å ha når man kommer med bil.

Ønsker deg en riktig god sommer, og velkommen tilbake.

Beste hilsen
Cecilia Berg
Quality Hotel Panorama

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser