Sjekket inn her for en overnatting. Tok dette hotellet da det var garantert med bilparkering, og at det var inkluder i hotellprisen. Området rundt hotellet er perfekt da det har alt man trenger av butikker, en døgnåpen McDonald's og kjøpesenteret City Syd rett ved. Å busstopp der det kontinuerlig går busser inn til sentrum, som tar ca 15-20 minutter, og koster rundt 40 kr for en voksen. Buss nr 1 tok vi til sentrum.
Hotellrommer var rent og pent, med et stort pluss som er stikkontakt på begge sidene av sengen. Det som var minus var at vi våknet midt på natten av en helt syk varme på rommet, da vi omsider våknet ordentlig til merket vi at termostaten sto på 25! Vet ikke med andre, men det er litt vell varm temp å ha på rommet til og med på vinteren! Å dette var på sommeren. En annen ting som var minus var at frokosten bare var i fra klokken 07.00 til 09.00. Normalt sett så har jeg nok ikke reagert på dette, men midt i denne covid-19 tiden så endte det med overfylt spisesal og det ble overhode ikke overholdt noe smittevern! Greit folk har ansvar for seg selv, men forståelig nok vil folk spise frokosten man har betalt for. Dette burde hotellet ha tilrettelagt mer for! Utvide frokosttiden og sette opp piler for hvordan retning man burde gå. For det vi opplevde var bare en håpløs maurtue.