eysteinhs
  • Radissonhotels.com
0.1 km fra Clarion Collection Hotel Grand Olav
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 4. april 2013

Bodde her i forbindelse med møte i Stjørdal.
Helt greit hotel.
Ligger sentralt i Trondheim med tilknytning til handlesenter.
Minus for manglende varmekabler på badet.
Stort og godt rom med stor og god seng.

Dato for oppholdet: april 2013
Takk, GeirVi
Anmeldt 2. april 2013

vi hadde et kjæmpetrivelige opphold.. :)) veldig bra at vi kunne lage kveldsmat.
vi fikk oppgradert rom til juniorsuiten p.g.a en liten lekkasje på det første rommet.
bedre service kunne vi ikke fått. veldig fornøyd :))

Dato for oppholdet: mars 2013
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hotell.no
Takk, kirstenaune
Anmeldt 19. februar 2013

Alltid like hyggelig å komme hjem til dette hotellet. Hyggekig betjening. og ikke minst de flotte rommene, i allefall om du oppgraderer litt. DDeilig med kveldsmat, og slippe sene middager av og til.
Har nik funnet favoritthotellet i Trondheim :))

Dato for oppholdet: februar 2013
Takk, 840synn_vel
Anmeldt 19. februar 2013 via mobile enheter

Har nik funnet favoritthotellet i Trondheim :))

Dato for oppholdet: februar 2013
Takk, 840synn_vel
Anmeldt 2. desember 2012

Bamsen Filip tok imot oss på rommet. Han satt i godstolen og koste seg med en bok. Koselig "staffasje". Stort rom med gode senger å sove i. Badekar ga muligheten til et avlappende bad. Et perfekt rom for helgeopphold. Merket ikke lyd fra gate eller andre gjester. Litt rart lyssystem. Enten kjempemørkt, eller et sjenerende lys for den som skulle sove hvis noen skulle på et sent nattetok/ tidlig morgentok på badet. Kjedelig frokost, og utvalget var under gjennomsnittet av det vi forventet. Ikke noe vaffeljern å se for oss denne helga! Merkelig uniform på betjeningen. De gikk i treningsbukser, og det passet ikke sammen med matservering. Feil informasjon om flybusstider i resepsjonen. Ganske vesentlig når det er 10 minusgrader ute ved fjord og elv. Synes romprisen er forholdsvis høy i forhold til den standarden vi får. Da tar vil heller "Bakeriet" neste gang. Mer igjen for pengene der.

Dato for oppholdet: desember 2012
  • Reisetype: Reiste med venner