Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 182
Hotels.comUSD 182
TravelocityUSD 182
Orbitz.comUSD 182
CheapTicketsUSD 182
ZenHotels.comUSD 197
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (604)
Filtrer anmeldelser
604 resultater
Vurdering fra reisende
278
214
81
28
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
278
214
81
28
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3843 av 604 anmeldelser
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

5+ er jo bare knall!
Hyggeligst hotellet i Trondheim.

Alt er bare ”to the point”.

Midt i sentrum og bært alt. Bra buffe og frokost.

Kommer igjen.
Enkelt og veldig bra atomsfære og mat, inkludert betjening
Så her kommer neste overnatting også.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Navigate625487
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CCGrandOlav, Resepsjonssjef på Clarion Collection Hotel Grand Olav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2019

Hei,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på ditt opphold.

Så godt å høre at du er fornøyd med hotellet og det vi byr på i prisen.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake :)

Ha en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen

Lise Malene Haugan
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Hotell med umiddelbar nærhet til sentrum og restauranter. Olavshallen er i samme bygg. Bra service med hyggelig betjening. Rommet var vendt inn i bygget så det var ingen mulighet til å åpne vindu. Derav en aircontition som man måtte bruke for å få sirkulasjon og luft. Denne bråket og det var vanskelig å få sove. Ellers ett bra opphold.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, IverOlavErstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CCGrandOlav, Resepsjonssjef på Clarion Collection Hotel Grand Olav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2019

Hei,
Takk for hyggelig tilbakemelding på ders opphold.

Så godt å høre at vårt crew tok godt vare på dere og dere likte vår beliggenhet midt i Trondheim sentrum.

Halvparten av våre rom vender inn i bygget og alle disse er utstyrt med aircondition for å kjøle.
Foretrekker man heller vindu ut i frisk luft så er det bare å gi beskjed om dette ved neste booking, så finner vi et hyggelig rom til dere! :)


Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen

Lise Malene Haugan
Clarion Collection Hotel Grand Olav

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Etter en uheldig opplevelse i fjor, har vi nå vært tilbake og har bare positive tilbakemeldinger. Denne gangen bare hyggelig og serviceinnstilte resepsjonspersonale, samt ansatte forøvrig. God mat, store rom og kjøleskap på rommet. Et pluss med kveldsmatbuffe. Vi er kjempefornøyd med at det gode inntrykket vi hadde før fjorårets besøk er gjennopprettet. Har bodd her flere ganger tidligere og kommer nå garantert tilbake.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 875ragnhildw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CCGrandOlav, Resepsjonssjef på Clarion Collection Hotel Grand Olav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Hei Ragnhild,
Takk for hyggelig tilbakemelding på oppholdet deres forrige helg.

Jeg er glad for at dere ga oss en ny mulighet til å endre intrykket fra sist.
Service er vårt absolutt største fokus og jeg er derfor glad for å høre at vårt crew tok godt vare på dere.

Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Vi hadde ett familierom der i helgen i forbindelse med julegavehandel da alle andre hotell i Trondheim var fullbooket.. Rommet så veldig bra og rent ved første øyekast, men da vi skulle legge oss kjente vi sandkorn/vaskemiddel som ikke hadde løst seg opp i hele sengen. Heldigvis hadde vi rom med to dobbeltsenger og fikk benytte oss av den i stedet. Dette ga vi beskjed om i resepsjonen dagen etterpå og vi fikk lovnad om at det skulle sjekkes opp.
Etter en lang dag på shopping så vendte vi tilbake til hotellet klokken halv fire på ettermiddagen. Med små barn på slep, så skulle vi ut på middag tidlig og skulle dusje oss før vi dro igjen. Ingen hadde vert på rommet vårt med nye håndklær og ingen hadde sett på sengen. Da vi var tilbake - sent på kvelden - var den ene sengen fortsatt full i sand..
Det som var positivt var kveldsmaten.. og frokosten. Bra mat.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, kinereiten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CCGrandOlav, Resepsjonssjef på Clarion Collection Hotel Grand Olav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Hei Kine,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt i helgen.

Jeg er glad for å høre at frokosten og kveldsmaten vi har inkludert i prisen smakte bra.

Når det gjelder vaskemiddel i sengetøyet er dette noe som aboslutt ikke skal skje, jeg skal ta dette videre med vaskeriet som leverer tøy.
Det skulle selvsagt vært tatt tak i til dere kom tilbake fra middag på kvelden, så det må jeg bare beklage.
Dette blir tatt videre med housekeepingavdelingen hvor de skal se på rutinene sine.

Håper vi får muligheten til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning slik at vi får rettet inntrykket.

Ha en fin dag! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Hotellet er et helt OK hotell med bra plassering i byen. Rommet var rent og ryddig, resepsjonspersonalet hyggelig og serviceinnstilt. Fint å kunne steke pannekaker på ettermiddagen. Frokosten var helt ordinær, men bra.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Kjell S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CCGrandOlav, Resepsjonssjef på Clarion Collection Hotel Grand Olav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på ditt opphold.

Så flott å høre at du hadde det fint her hos oss og vårt crew tok godt vare på dere.

På vegne av hele Grand Olav gleder vi oss til å ønske deg velkommen tilbake.

Ha en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen

Lise Malene Haugan
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser