Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 151
Hotels.comUSD 152
TravelocityUSD 152
eDreamsUSD 151
CheapTicketsUSD 152
ZenHotels.comUSD 162
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (605)
Filtrer anmeldelser
605 resultater
Vurdering fra reisende
278
214
82
28
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
278
214
82
28
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 605 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020

Hyggelig mottakelse i resepsjon og servitørerkveldsmat og frokost var nydelig. Og i denne corona tiden hadde hotellet gjort alt riktig, det var satt opp plakater om å holde avstand, bare familie/samboende i samme heis, sprit overaltog folk holdt avstandAnbefaler dette hotellet

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, ernaogeriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Clarion Collection Grand Olav, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Olav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei!
Så hyggelig å høre at dere har hatt et fint opphold her hos oss.
Vi ønsker dere velkommen tilbake.

Mvh.
Bjørn Markhus
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2020

Ikke verst å få deilig mat om kvelden- gratis! Vi bodde her før jul- fordi vi hadde vært i Olavshallen året før og bodde da på hotellet. Vi ble begeistret for hotellet og har nå funnet vårt hotell! Gode rom - gode senger blottet for tusen puter i sengene! Lite pynt, her er det tenkt praktisk. Blid personal. Vårt hotell!! Ikke Britannia lengre!

Romtips: Tror alt er bra der
Dato for oppholdet: november 2019
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 6annebrittf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2020 via mobile enheter

Jeg bodde på dette hotellet i forbindelse med en konferanse på et nabohotell.
Hotellet kan være litt vanskelig å finne da det ligger inne i et litt merkelig «kulturhus» med bla mange skoleklasser på besøk på dagtid. Det som slo meg først da jeg kom var den litt stramme lukten, som om det var noe galt med kloakksystemet.
Innsjekk gikk fort. Jeg ble ikke møtt som Gull-kunde og resepsjonisten nevnte ikke fordelene mine som f.eks mineralvann etc. Jeg hadde bestilt et dobbeltrom da jeg foretrekker en stor seng, i steden for twin rom med to enkeltsenger. Jeg fikk ingen oppgradering, som er en av fordelene som Gull-kunde om hotellet har mulighet til det. Rom 405 var dessverre et twin rom, som var akkurat det jeg ikke ønsket meg, eller hadde bestilt. Rommet hadde ikke noen minibar, og jeg fant ikke ut hvordan man kunne regulere ventilasjonen. Positivt at vinduet kunne åpnes.
Ok frokost, selv om jeg ikke forstår hvorfor stolene/sofaene i spisesalen er så lave at 75% av dem som sitter og spiser velger å bruke de ekstra putene i sofaene for å komme passe høyt til å kunne få en tilnærmet OK ergonomisk sittestilling.
Første dag var det ingen som hadde vært innom rommet med nye håndklær eller redd opp. Jeg fjernet selvsagt lappen som Choice nå bruker som gir en mulighet til å stå over house keeping. Klokken var 19 da jeg kom tilbake til rommet, og jeg antok at det da ikke lenger var noen fra house keeping på rommet så jeg valgte ikke å gjøre noe med det.
Plasseringen av hotellet er bra, og det er ikke langt til nærmeste stopp for Flybussen.

Jeg har vanligvis benyttet meg av Choice comfort- hotellet som ligger like ved Grand Olav. Valgte å prøve Grand Olav denne gangen, men må si at jeg nok velger å benytte meg av comfort-hotellet neste gang.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2020

Hotellet har fin tilgang til parkering og transport til og fra flyplass og nærområder. Trivelig betjening som yter god service til sine gjester. God frokost og supert med å steke vafle eller pannekake på ettermiddag og varm/kaldmat på kveld.Rommene er helt fine med gode senger og velger man superiorrom så gir det god plass og sittekomfort.

Romtips: Ring hotellet for å få garanti om allergenfritt rom.
Dato for oppholdet: januar 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, sveinerik418
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2019 via mobile enheter

Ligger flott till med henhold til fly bussen og hotellet er i samme bygget som konseret lokale. Helt ok hotell i tronheim. Blir det samme neste gang vi skal oppover til Trondheim i mars neste år .på ny konsert.morsomme navn på dørene i den gangen vi hadde rom.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kaij596
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CCGrandOlav, Resepsjonssjef på Clarion Collection Hotel Grand Olav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2019

Hei,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på ditt opphold.

Så godt å høre at du er fornøyd med beliggenheten vår midt i Trondheim Sentrum.

Rommene som er oppkalt av artister er deluxerom, om du ønsker å prøve et slikt så er det bare å ta kontakt med resepsjonen, så ser vi hva vi har ledig.

Velkommen tilbake! :)



Med vennlig hilsen

Lise Malene Haugan
Hotellsje

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser