Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 165
Vis tilbud
Booking.com
USD 165
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 159
Vis tilbud
Hotels.comUSD 165
eDreamsUSD 165
TravelocityUSD 165
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (612)
Filtrer anmeldelser
612 resultater
Vurdering fra reisende
280
215
83
30
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
280
215
83
30
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 612 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde ved en feiltakelse booket to netter på to forskjellige hotell i Trondheim. En natt på Clarion Grand Olav og en natt på Comfort Hotell Trondheim som ligger et steinkast unna. Siden begge var Nordic Choice-hoteller, så ringte vi kundeservice på forhånd og spurte om vi kunne flytte den ene bookingen så vi slapp å bytte hotell. Det var dessverre umulig, sa kundeservice.
Men når vi spurte i resepsjonen så åpnet det seg avbookede rom slik at Grand Olav hadde ledig rom. Deretter fikset hotellene endring av bookingen seg i mellom. Jeg fikk beholde rommet og slapp å bytte hotell. Vi har en avtale oss imellom, sa de, hvor vi fikser og finner løsninger. Super innstilling og veldig bra kundeservice! Stjerne i boka.
Ellers bra rom, gode senger og deilig frokost. Eneste minus: litt for mange til frokost samtidig med tanke på å holde avstand til hverandre. Men alt i alt et supert opphold!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, GMFH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Clarion Collection Grand Olav, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Olav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei!
Takk for din tilbakemelding.
Godt å høre det ordnet seg for dere.

Mvh.
Bjørn Markhus
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Fint hotell, god beliggenhet og bra service. Men, IKKE bra håndtering av corona-situasjonen.
Drøyt 100 mennesker til frokost, strimlet rundt en liten buffet. Ingen avstand, tvert imot kaotisk. Alle måtte bruke samme serveringsbestikk. Ved buffet-servering andre steder sørger personalet for at alle spriter hender, og man får utdelt både bestikk og asjett. Her grafset alle oppi bestikkhaugen osv. Også personalet måtte trenge seg gjennom folkemengden for å komme til med påfyll etc. Første frokost inntok vi noe anstrengt. Den beste gav vi opp, og gikk ut.
Oppslag sier at kun de som deler rom kan dele heis. Fint, men hjelper lite når personalet går inn sammen med oss. Fint at de setter opp plakater, men inntrykket er at betjeningen ikke har fått god nok opplæring.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Wenche L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Clarion Collection Grand Olav, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Olav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei!

Dette skal selvsagt ikke forekomme hos oss.

Det er trygt å spise buffet her hos oss og vi tar gjerne din tilbakemelding med videre til egen læring, over hva som ikke skal skje.
Vi har satt inn rutiner hvor bestikk, tallerkner og glass kan benyttes på en forsvarlig måte. Slik at man unngår kø og minst mulig nærkontakt med andre gjester når man spiser på hotellet.
Jeg takker for tilbakemelding, håper vi kan ønske dere velkommen hos oss ved en annen anlending også.

Mvh.
Bjørn Markhus
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Hyggelig mottakelse i resepsjon og servitørerkveldsmat og frokost var nydelig. Og i denne corona tiden hadde hotellet gjort alt riktig, det var satt opp plakater om å holde avstand, bare familie/samboende i samme heis, sprit overaltog folk holdt avstandAnbefaler dette hotellet

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, ernaogeriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Clarion Collection Grand Olav, General Manager på Clarion Collection Hotel Grand Olav, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Hei!
Så hyggelig å høre at dere har hatt et fint opphold her hos oss.
Vi ønsker dere velkommen tilbake.

Mvh.
Bjørn Markhus
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2020

Ikke verst å få deilig mat om kvelden- gratis! Vi bodde her før jul- fordi vi hadde vært i Olavshallen året før og bodde da på hotellet. Vi ble begeistret for hotellet og har nå funnet vårt hotell! Gode rom - gode senger blottet for tusen puter i sengene! Lite pynt, her er det tenkt praktisk. Blid personal. Vårt hotell!! Ikke Britannia lengre!

Romtips: Tror alt er bra der
Dato for oppholdet: november 2019
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 6annebrittf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2020 via mobile enheter

Jeg bodde på dette hotellet i forbindelse med en konferanse på et nabohotell.
Hotellet kan være litt vanskelig å finne da det ligger inne i et litt merkelig «kulturhus» med bla mange skoleklasser på besøk på dagtid. Det som slo meg først da jeg kom var den litt stramme lukten, som om det var noe galt med kloakksystemet.
Innsjekk gikk fort. Jeg ble ikke møtt som Gull-kunde og resepsjonisten nevnte ikke fordelene mine som f.eks mineralvann etc. Jeg hadde bestilt et dobbeltrom da jeg foretrekker en stor seng, i steden for twin rom med to enkeltsenger. Jeg fikk ingen oppgradering, som er en av fordelene som Gull-kunde om hotellet har mulighet til det. Rom 405 var dessverre et twin rom, som var akkurat det jeg ikke ønsket meg, eller hadde bestilt. Rommet hadde ikke noen minibar, og jeg fant ikke ut hvordan man kunne regulere ventilasjonen. Positivt at vinduet kunne åpnes.
Ok frokost, selv om jeg ikke forstår hvorfor stolene/sofaene i spisesalen er så lave at 75% av dem som sitter og spiser velger å bruke de ekstra putene i sofaene for å komme passe høyt til å kunne få en tilnærmet OK ergonomisk sittestilling.
Første dag var det ingen som hadde vært innom rommet med nye håndklær eller redd opp. Jeg fjernet selvsagt lappen som Choice nå bruker som gir en mulighet til å stå over house keeping. Klokken var 19 da jeg kom tilbake til rommet, og jeg antok at det da ikke lenger var noen fra house keeping på rommet så jeg valgte ikke å gjøre noe med det.
Plasseringen av hotellet er bra, og det er ikke langt til nærmeste stopp for Flybussen.

Jeg har vanligvis benyttet meg av Choice comfort- hotellet som ligger like ved Grand Olav. Valgte å prøve Grand Olav denne gangen, men må si at jeg nok velger å benytte meg av comfort-hotellet neste gang.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser