Nils-Kristian B
  • Radissonhotels.com
0.7 km fra Quality Hotel Augustin
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Syns egentlig rommet var ganske dårlig. Se bilder av dusjen! Vet ikke hvorfor dusjen var så ekkel, her kan de ikke bare ha glemt å vaske etter forrige gjest. Velg gjerne et annet hotell om du kan.
Det som gjør at det ikke ble to var fantastisk hyggelige ansatte, ta vare på dem 🙏

2  Takk, InaMitt
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi var her en 1 natt. På grunn av covid-19 tenkte vi at det var enda strengere rengjørings-regime. Men med støvete vinduskarmer, hår på fliser og shamporester på veggene i dusjen så følte vi at det var gjort en slett rengjøring. Frokosten derimot var veldig bra, vi savnet ingenting. Bortsett fra gribbene som tar baconskivene på speileggene slik at andre ikke får (noe som ikke er hotellets feil).

Takk, 642ineg
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her en helg med familien , fikk ett litt lite rom, og ett stort. Heilt grei standard på både rom og bad. Veldig sentralt beliggende og parkering kun 3-4 minutters gange fra hotellet.Litt lusen frokost eneste i Corona tiden.

2  Takk, alfmagne
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Sentral beliggenhet ved torget. Greie rom, men kaotisk og trang frokostbuffet, neppe i henhold til gjeldende smittevernregler. Hyggelig og serviceinnstilt ung hjelp i frokosten hevet helhetsinntrykket.

Takk, assih
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Min mann og jeg kom hit 11.7.20. Kjempehyggelig personale. Og deilig frokost med alt som jeg liker - f eks jordbær smoothie , bløtkokte egg og mye annet. Bordene ble ryddet hele tiden 🤗Men jeg var ikke fornøyd med rommet. Det var lite ,men ikke dyrt 🌿. Det var så mørkt. Ingen stålampe eller lys i taket. Kjempemørkt🌿Et dobbeltrom med bare en stol !!! 🌿Men - som sagt , vi likte oss veldig godt her 🌿Så hyggelig atmosfære👏Tusen takk for oss 💐Rom 244- Elisabeth Wiborg og Lars Petter Eikemo 🌿‼️🌿

1  Takk, Tebasi