Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke stĆøttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi stĆøtter fĆølgende nettlesere:
Vibeke T
RƦlingen, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. aug. 2020via mobile enheter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra TripadvisorĀ LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
OppfĆøringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne vĆ„re. Prisene som vises, kan vƦre for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne vĆ„re pĆ„ tidspunktet for sĆøket til brukeren.
Hoteller i nƦrheten
SprƄkAlle sprƄk
Flere sprƄk
30ā€“35 av 570 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020

Her er det stort sett beliggenheten som er noe Ć„ snakke om, hotellet har sett sine bedre dager. Ligger rett ved Trondheim Torg - kort vei til det meste.

Rommene bar preg av slitasje og rengjĆøringen var ikke noe Ć„ skryte av.
Frokosten var ok!

Fikk rom som var vendt ut mot gaten, var sĆ„ mye stĆøy at man ikke fikk sove.. Og ingen ventilasjon/lufting pĆ„ en varm sommerdag.
Meget gammel heis som var ubehagelig Ć„ benytte - trappene ble godt tatt i bruk.
Hyggelig betjening, men dessverre trenger hotellet en ordentlig renovering.

3  Takk, n0rwegians
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde her 2 dager i august. Vi sitter igjen med fĆølelsen av at vi blir straffet grunnet booking gjennom Hotels.com. Rommet var med skrĆ„ takvinduer, som ikke kunne Ć„pnes. Vi vĆ„knet flere ganger pĆ„ natten og gispet etter luft, da var det opphopning av co2 pĆ„ rommet. Dette trekker veldig ned for vĆ„r del. Det blir klamt og fĆølelsen av lite luft betaler du ikke flere tusener for!
Frokosten var ok, men eggerĆøre er en kvalitetssjekk for min del, og her blir det styk. Jeg mistenker at det er pulver-eggerĆøre, noe som i sĆ„fall er svƦrt skuffende pĆ„ en hotellfrokost. I beste fall er eggerĆøre tĆørrstekt, og da alle morgener vi spiste pĆ„. Friske shotalternativer med ingefƦr og smoothie, som desverre sto uten kjĆøling og var lunk.
Resepsjonistene og lobbyen trekker opp, nydelig lounge som man kan sitte og hvile i mellom slagene.

Takk, nilskristianb2017
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Syns egentlig rommet var ganske dƄrlig. Se bilder av dusjen! Vet ikke hvorfor dusjen var sƄ ekkel, her kan de ikke bare ha glemt Ƅ vaske etter forrige gjest. Velg gjerne et annet hotell om du kan.
Det som gjĆør at det ikke ble to var fantastisk hyggelige ansatte, ta vare pĆ„ dem šŸ™

2  Takk, InaMitt
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi var her en 1 natt. PĆ„ grunn av covid-19 tenkte vi at det var enda strengere rengjĆørings-regime. Men med stĆøvete vinduskarmer, hĆ„r pĆ„ fliser og shamporester pĆ„ veggene i dusjen sĆ„ fĆølte vi at det var gjort en slett rengjĆøring. Frokosten derimot var veldig bra, vi savnet ingenting. Bortsett fra gribbene som tar baconskivene pĆ„ speileggene slik at andre ikke fĆ„r (noe som ikke er hotellets feil).

Takk, 642ineg
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her en helg med familien , fikk ett litt lite rom, og ett stort. Heilt grei standard pƄ bƄde rom og bad. Veldig sentralt beliggende og parkering kun 3-4 minutters gange fra hotellet.Litt lusen frokost eneste i Corona tiden.

2  Takk, alfmagne