Marian0004
2,0 av 5 boblerRom
Cecilia Berg, OwnerQuality Hotel Augustin, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. sep. 2022
Hei,
Takk for tilbakemelding, og leit å se at du ikke her helt fornøyd med oppholdet.
Det skal være informasjon på alle rom angående renhold, men vi tar en sjekk og sikrer at informasjon er på plass.
Vi er også fornøyd med beliggenheten, her har man heldigvis hele Trondheim by i gåavstand :)

Ha en fin dag, og velkommen igjen!
0.5 km fra Quality Hotel Augustin
Exterior
0.7 km fra Quality Hotel Augustin
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 25. mai 2022

Som medlem fungerer booking på nett og senere oppfølging via e-maier utmerket.
Hotellet ligger sentralt i Trondheim og med ok inngangsparti, kaffeservice, loungeområde og upersonlig spisesal men med en ok+ frokostbuffet. Oppover i etasjene er det slitent, og vi fikk et såkalt "moderat" dobbeltrom som nok helst er et enkeltrom med 140 seng og et lite bad. Det rommet var under forventning. Pluss for god internett og TV.-løsning med Chromecast. Vi hadde kanskje forventet litt mer på romkvaliteten, men prisen var hyggelig. Man får vel det en betaler for....

Romtips: Ikke velg moderat dobbel
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Per G
Cecilia Berg, Owner på Quality Hotel Augustin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2022

Hei Per G,

Takk for at du deler din opplevelse, og godt å se at du stort sett er fornøyd. Vi har mange forskjellige romtyper, også av ulik størrelse. Vil du unne deg litt ekstra neste gang så book gjerne et superior rom :)

Anmeldt 5. mai 2022

Vi hadde gledet oss lenge til denne turen, men dårlig service ved innsjekk gjorde dessverre oppholdet på hotellet svært ubehagelig. Vi følte oss rett og slett ikke velkommen. Jeg reiste med en baby, og skulle betale med to gavekort jeg hadde fått til å bruke på dette oppholdet. På gavekortet står det at man kan betale med gavekort ved å bestille overnatting på hjemmesidene, noe jeg gjorde. Men da vi kom til hotellet, fikk jeg ikke betale med gavekort. Det var noe man måtte ringe kundeservice ved bestilling for å få gjøre, fikk jeg beskjed om. Jeg opplevde ikke de to damene i resepsjonen som behjelpelige i det hele tatt, selv om jeg foreslo flere løsninger. De kunne ikke gjøre noe, sa de, og fortsatte det de holdt på med... mens jeg sto der, med en gråtende baby etter en hel dags reise. Jeg følte meg så oversett og frustrert, og sa det rett ut som det var; da visste jeg rett og slett ikke hva jeg skulle gjøre. Det var jo tydeligvis ingen løsning på dette problemet. Da fikk jeg omsider lov til å betale med gavekort likevel. Det var jeg selvfølgelig lettet over, men det skulle ikke være nødvendig å måtte oppleve dette først. Hvis det er slik at man må ringe kundeservice direkte for å betale for tjenester med gavekort, må det opplyses om dette.

Dato for oppholdet: mai 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, vic f

Hei Vic,

Så leit å se at vi ikke løste innsjekk på en god måte. Beklager så mye, og vi har skjerpet våre rutiner. Neste gang kommer du til en smilende og behjelpelig resepsjonist :)

Anmeldt 13. april 2022

Kom til hotellet tidlig på morgenen etter nesten 24 timers reise. Hadde booka i god tid, og som medlem av Nordic Choice Hotels håpa jeg på tidlig innsjekk. Det var ingen ledige rom da, og resepsjonisten var profesjonelt innstilt, uten særlig personlig service, så jeg fikk heller ingen tilbud eller henvisning til hvor jeg kunne hente meg kaffe eller te. Det var jeg selv som ba om å få beskjed så snart det var mulig å sjekke inn. Heldigvis fikk jeg rom alt før 09.30. Det positivt. Rommet var svært slitt, med meget flekkete, litt sammenraska møblement. En utrolig slitt og flekkete lenestol var satt til skrivebordet. Jeg brukte handduk under før jeg tok den i bruk. Ekle flekker på gulvet rundt toalettet og i krokene var det støv, rusk og rask. Senga var god. Meget lytt ut til gata, og en varmovn som ikke lot seg skru ned, slik at jeg måtte ha vindu åpent, da det ble ubehagelig varmt på rommet. God og variert frokostbuffet. Jeg skulle dra før frokost søndag, og resepsjonisten tilbød meg niste. Det takka jeg glad ja til, men på morgenen var det verken matpakke eller noen i resepsjonen, så det ble ingen matpakke med på toget nord. Alt i alt: meget bra beliggenhet, god seng, god frokost, slitt, upersonlig og ekkelt med flekker på gulvet.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, 849sirit

Hei,
Så leit å se at rommet ikke var bra, beklager så mye. Vi har gjort endringer, og skal heletiden bli bedre. Takk for at du gir oss beskjed.

Anmeldt 29. november 2021 via mobile enheter

Styr langt unna dette hotellet! Rommet er både lite og utslitt. I tillegg til et gulv som burde vært skiftet for lengst, er veggene full av svarte merker, manglende varme på badet, spotter som har løsnet fra taket og møbler som er skitne. Valgte hotellet grunnet mitt medlemskap i nordic choice, men angret meg umiddelbart når jeg kom inn på rommet.

God beliggenhet sentralt i Trondheim hindrer en bunnkarakter.

Romtips: Styr unna rom som vender ut mot veien
Dato for oppholdet: november 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, Erik N

Hei Erik,

Takk for din ærlige tilbakemelding, og beklager veldig sen tilbakemelding fra meg.
Heldigvis er vi i gang med oppgradering. Dette skal bli bra når vi er klare :)

Anmeldt 6. november 2021 via mobile enheter

Gammelt og slitt hotell med en såkalt «Junior suite» dårlig i alle ledd. Rommet bærer preg av et behov for oppussing og er definitivt ikke verdt 1900 kroner for en natt. Hadde overhode ikke valgt dette hotellet med de stive prisene og den dårlig servicen igjen.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, Even R
E A, Eier på Quality Hotel Augustin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2021

Hei Even! Takk for at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er kjedelig å lese at oppholdet ikke stod til forventningene. Siden anmeldelsen din er litt generell hadde det vært supert om du ville sende oss noen ord på q.augustin@choice.no, så skal vi se nærmere på akkurat hva som har gått galt i forhold til oppholdet ditt. Mvh Eivind