Kom til hotellet tidlig på morgenen etter nesten 24 timers reise. Hadde booka i god tid, og som medlem av Nordic Choice Hotels håpa jeg på tidlig innsjekk. Det var ingen ledige rom da, og resepsjonisten var profesjonelt innstilt, uten særlig personlig service, så jeg fikk heller ingen tilbud eller henvisning til hvor jeg kunne hente meg kaffe eller te. Det var jeg selv som ba om å få beskjed så snart det var mulig å sjekke inn. Heldigvis fikk jeg rom alt før 09.30. Det positivt. Rommet var svært slitt, med meget flekkete, litt sammenraska møblement. En utrolig slitt og flekkete lenestol var satt til skrivebordet. Jeg brukte handduk under før jeg tok den i bruk. Ekle flekker på gulvet rundt toalettet og i krokene var det støv, rusk og rask. Senga var god. Meget lytt ut til gata, og en varmovn som ikke lot seg skru ned, slik at jeg måtte ha vindu åpent, da det ble ubehagelig varmt på rommet. God og variert frokostbuffet. Jeg skulle dra før frokost søndag, og resepsjonisten tilbød meg niste. Det takka jeg glad ja til, men på morgenen var det verken matpakke eller noen i resepsjonen, så det ble ingen matpakke med på toget nord. Alt i alt: meget bra beliggenhet, god seng, god frokost, slitt, upersonlig og ekkelt med flekker på gulvet.