Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Expedia.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 175
USD 147
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Hotels.comUSD 172
CheapTicketsUSD 172
getaroom.comUSD 175
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (717)
Filtrer anmeldelser
717 resultater
Vurdering fra reisende
234
248
130
74
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
234
248
130
74
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 717 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Dette hotellet er det første i trondheim hvor jeg har sovet hele natten med åpent vindu! helt stille, vi fikk rom i 2 etg, inn imot en bakgård på hotellet, sengen, dynene og putene var gode og myke. rommet vi hadde bar preg av at det har vært mye gjester innom og det var litt irriterende med ei dusj dør som var defekt rom 215. men det var rent og ryddig, vi fikk kveldsmat inkl i prisen som varte fra kl 1800 til 2100. det var en positiv overraskels det var pastasalat, brød div pålegg, suppe og varm mat "kylling i karri" det var også en god frokost, første gangen på lenge jeg har spist eggerøre av orntlige egg.. som regel er det en slags pulver eggerøre som serveres.. det var satt frem varme plate hvor du kan steike eggene dine selv.. ellers var det ost, kjøttpålegg, hjemmelaget eggsalat og litt frukt osv.. en god start på dagen.. vi kommer tilbake, helt sikkert

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hotelbakeriet, Daglig leder på Best Western Plus Hotel Bakeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er ved Ris og Ros vi kan gjøre forbedringer for våre gjester.

Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Hotellet ligger sentralt, nært både jernbanestasjon og sentrum. Bodde her en helg og hadde helt greit rom. Hotellet var trivelig, m mulighet for å steke seg vaffel på ettermiddagen og kveldsmat inkludert. Men, frokosten har forbedringspotensiale!

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, tiroleva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hotelbakeriet, General Manager på Best Western Plus Hotel Bakeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Takk for at du gjennomførte tilbakemelding angående ditt siste opphold hos oss.

Du er svært viktig for oss som kunde og vi setter pris på dine tilbakemeldinger. Ved å fortelle oss hva du likte ved oppholdet og hvordan vi kan forbedre oss, hjelper du oss med å levere en førsteklasses opplevelse for deg og andre gjester i fremtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt i Trondheim. Jeg er fra fra Trondheim selv om jeg ikke bor der nå.

Hotellet varter opp med den dårligste velkomst og avskjed jeg noen gang har opplevd. Når en topper dette med manglende lyspærer, og litt svakt renhold da er det jaggu lite igjen.

Når en tar opp problem skyldes det på fersk stab og at man ikke fx reserverer parkering. Min forståelse strekker seg ikke lengre enn at om jeg får bekreftet på Mail om jeg vil ha parkering til 200 kr døgnet, og den plassen ikke finnes, da ligner det en reservasjon.

Om det er fersk stab så må de jobbe hardere med opplæring, og i tillegg oppdatere begrepsapparat som brukes i kundebehandling.

Lykke til videre.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, rosakiss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelige ansatte ! Men dessverre litt slitt hotell ... senger og puter var altfor dårlig ..... fin beliggenhet og god frokost men til tross for det Kommer jeg nok ikke igjen når det ligger masse hoteller like ved med en annen standard og til samme pris.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anhaag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening, vaffelrøre og koselig resepsjon greier ikke å veie opp for slitne, enkle og ukomfortable rom. Superiorrommene trenger man ikke bestille, de er utrolig enkle.
Bestiller nok tidligere neste gang jeg skal til bartebyen, slik at jeg får bedre utbytte av investert kapital

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, oskarlyngstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser