Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 142
Vis tilbud
Expedia.com
USD 141
Vis tilbud
Agoda.com
USD 119
Vis tilbud
PricelineUSD 131
Hotels.comUSD 141
TravelocityUSD 141
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (749)
Filtrer anmeldelser
749 resultater
Vurdering fra reisende
243
255
139
78
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
243
255
139
78
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6974 av 749 anmeldelser
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Negative sider:
Hotellbygget bærer preg av slitasje.
Det er svært lytt fra rommet til spisesalen og gangen.
Knirk i gulv.
Ingen kjøleskap.
Svært dårlig renhold (rødsopp og mugg i dusjen)

Positive sider:
Romslig rom.
Stor seng.
Kveldsmat og vaffel inkludert.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, KristinM2340
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
hotelbakeriet, Daglig leder på Best Western Plus Hotel Bakeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Jeg vil beklage på vegne av hele vårt team for at vi ikke oversteg dine forventninger. Din tilfredshet er viktig for oss og vi vil bruke tilbakemeldingen du ga oss til å implementere forbedringer for å sikre at vi tilbyr en bedre opplevelse for gjester i fremtiden.

Når det gjelder våre rom og bad, kan jeg informere om at vi holder på å renoverer alle våre bad. Dette vil dessverre ta litt tid, men det blir veldig bra når vi er ferdige. Alle våre rom vil også bli pusset opp.

Jeg håper du vil vurdere å besøke oss igjen slik at vi kan få en ny sjanse til å gi deg en førsteklasses opplevelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig Hotel med fine rom og god seng. Serverer kveldsmat. God frokost. Fin beliggenhet med kort avstand til sentrum. Stille og rolig med rom mot bakgården. Trivelig betjening. Grei pris i forhold til plassering.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, kents405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
hotelbakeriet, Daglig leder på Best Western Plus Hotel Bakeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Tusen takk igjen for din tilbakemelding. Det er ved Ris og Ros vi kan gjøre forbedringer for våre gjester. Velkommen tilbake :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2019

Veldig god mat til frokost og kveldsmat inkludert i tilbod, meget koselig og rent rom, svært kjekt og blid personale Alt var perfekt! Rimelig pris for høgt kvalitet tjenester Trondheim er veldig fin by❤️

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Quest08941247346
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
hotelbakeriet, Daglig leder på Best Western Plus Hotel Bakeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Tusen takk for din tilbakemelding. Det er ved Ris og Ros vi kan gjøre forbedringer for våre gjester.
Velkommen igjen. :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Dette hotellet er det første i trondheim hvor jeg har sovet hele natten med åpent vindu! helt stille, vi fikk rom i 2 etg, inn imot en bakgård på hotellet, sengen, dynene og putene var gode og myke. rommet vi hadde bar preg av at det har vært mye gjester innom og det var litt irriterende med ei dusj dør som var defekt rom 215. men det var rent og ryddig, vi fikk kveldsmat inkl i prisen som varte fra kl 1800 til 2100. det var en positiv overraskels det var pastasalat, brød div pålegg, suppe og varm mat "kylling i karri" det var også en god frokost, første gangen på lenge jeg har spist eggerøre av orntlige egg.. som regel er det en slags pulver eggerøre som serveres.. det var satt frem varme plate hvor du kan steike eggene dine selv.. ellers var det ost, kjøttpålegg, hjemmelaget eggsalat og litt frukt osv.. en god start på dagen.. vi kommer tilbake, helt sikkert

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
hotelbakeriet, Daglig leder på Best Western Plus Hotel Bakeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er ved Ris og Ros vi kan gjøre forbedringer for våre gjester.

Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Hotellet ligger sentralt, nært både jernbanestasjon og sentrum. Bodde her en helg og hadde helt greit rom. Hotellet var trivelig, m mulighet for å steke seg vaffel på ettermiddagen og kveldsmat inkludert. Men, frokosten har forbedringspotensiale!

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, tiroleva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
hotelbakeriet, General Manager på Best Western Plus Hotel Bakeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Takk for at du gjennomførte tilbakemelding angående ditt siste opphold hos oss.

Du er svært viktig for oss som kunde og vi setter pris på dine tilbakemeldinger. Ved å fortelle oss hva du likte ved oppholdet og hvordan vi kan forbedre oss, hjelper du oss med å levere en førsteklasses opplevelse for deg og andre gjester i fremtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser