Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Priceline
USD 161
USD 139
View deal
SPAR USD 22
Gratis avbestilling frem til 21.05.21
Booking.com
USD 161
USD 139
View deal
SPAR USD 22
Gratis avbestilling frem til 23.05.21
Hotels.com
USD 161
USD 138
View deal
SPAR USD 23
Gratis avbestilling frem til 23.05.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.comUSD 139
eDreamsUSD 139
HurbUSD 161
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (711)
Filtrer anmeldelser
711 resultater
Vurdering fra reisende
234
248
130
70
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
234
248
130
70
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 711 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Deilige senger, stor dusj, ingen kjøleskap på hotellrommet. Personalet er i godt humør, men presterte å ta betalt 9000 kr når de vi reiste sammen med skulle betale ei natt for oss+1 til, totalpris skulle bli litt over 5k. Dette ble ordnet opp dagen etter. Ingen A/c, varmt på rommene. Frokost under covid19-pandemien har de løst med å servere alle samme mat, inkludert appelsin juice. Litt lite pålegg og smør, da dette fordeles i klatter på fat til alle. På Andre hotell i Norges land for tiden kan man hente melk, juice, vann selv, men her ble det med det man fikk utlevert.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, CarinaTK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Vi skulle tilbringe to netter i Trondheim, og valget falt på "Bakeriet" til å være vårt vertskap. Det angrer vi ikke på, for det er akkurat det de er her: Vertskap.

Hyggelig velkomst og innsjekk. Resepsjonisten hadde både glimt i øyet og smilet på lur. Vi fikk en kort og informativ informasjon om hva hotellet kunne tilby før vi fikk nøkkelen til rommet.
Stort rom med god seng.
Badet er et av de største jeg har sett på et byhotell.

Vi storkoste oss de to døgnene vi bodde her, og vet nå hvor vi skal bo neste gang vi besøker byen

Så takk til personalet på Hotell Bakeriet, og til de som fikk oss til å endre vår opprinnelige booking sånn at vi havnet akkurat her

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SIv Hilde L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2019

For dyrt i forhold til hva man får. Kveldsmaten var bedrøvelig. Thon hotell har samme konsept som er svært bra, velg heller det. Det ble servert en smakløs suppe og salat. Men brødet var godt. Frokosten var ganske bra, men heller ikke så bra som Thon hotell for samme pris. Lite rom, ganske slitt, men rent.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, trineoiestadwaglen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Brattorgata, Front Office Manager på Best Western Plus Hotel Bakeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2019

Takk for tilbake meldingen. Ha en forsatt fin dag!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019

Hyggelig hotell. Nærhet til jernbanestasjon. Hyggelig betjening. Frokost klar kl 7 på lørdag selv om den åpner kl 8. Kan godt tenke meg å bruke hotellet ved en senere anledning. Rimelig pris fra lørdag til søndag.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, perkolbj_rnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Brattorgata, Manager på Best Western Plus Hotel Bakeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2019

Hello Per,

Takk for hyggelig tilbake melding, Ha en strålende uke!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2019

Det meste er utmerket på hotellet, som frokost, vannkoker på rommet og kveldsmat, men badet var iskaldt, kanskje 14 grader. Det var ingen mulighet til å varme opp rommet da det verken var varmekabler i gulvet eller varmeovn. Det trekker ned helhetsinntrykket betraktelig til tross for mange andre gode faktorer og gjør at jeg neste gang sjekker inn på et annet hotell. Treningsrommet kunne også forbedret seg ved ett enkelt grep: få på plass en pull up bar så det er mulig å ta pull ups.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, arnrsgrw2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Brattorgata, Manager på Best Western Plus Hotel Bakeriet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2019

Takk for at du gjennomførte undersøkelsen angående ditt siste opphold hos oss.

Jeg vil beklage på vegne av hele vårt team for at vi ikke oversteg dine forventninger. Din tilfredshet er viktig for oss og vi vil bruke tilbakemeldingen du ga oss til å implementere forbedringer for å sikre at vi tilbyr en bedre opplevelse for gjester i fremtiden.

Når det gjelder baderom har jeg gleden av å informere deg at vi pusseopp alle våre bader, men dette tar desverre tar litt tid.

Jeg håper at du vil vurdere å besøke oss igjen slik at vi kan få en ny sjanse til å gi deg en førsteklasses opplevelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser