Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 163
Hotels.com
Booking.comUSD 163
Priceline
eDreamsUSD 163
getaroom.comUSD 169
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (720)
Filtrer anmeldelser
720 resultater
Vurdering fra reisende
234
248
130
75
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
234
248
130
75
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 720 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet sentralt i Trondheim. Bærer preg av at det ikke er pusset opp på noen år, spesielt badet. Morsomt at det er et gammelt bakeri, noe hotellet har i fokus mtp bilder og utstillinger i gangene, i tillegg til frokostsalen. Ellers gode senger og god frokost. Grei valuta for pengene!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Jeppe U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Fin plassering i byen. Vi slet litt med å finne ledig parkering i nærheten pga fulle p-hus da vi ankom sent en torsdag kveld. Koselige og sjarmerende rom. Fine bad. Litt bråk fra gata på kvelden, men veldig stille på selve hotellet. Grei frokost, men manglet det lille ekstra. Hadde satt veldig pris på litt mer spennende bakevarer (bedre brød, mer rundstykker) Og nugatti eller en type frokostblanding rettet mer mot barn. Pluss for godt utvalg på kaffe maskinen. Hyggelige folk i resepsjonen. Ser ikke bort i fra at vi kommer igjen. Ungene likte hotellet veldig godt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Nicest123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig hotell med sentral beliggenhet i sentrum. Gangavstand til meste av attraksjoner og jernbane. Rimelig parkering i kjeller. Hyggelig betjening og god frokost. Nattesøvn skjemmes av fugleskrik og høyrøstede «natteravner»

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, bjaaroh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Nå fremstår hotell Bakeriet som slitent; dusj og dusjdører på halv åtte, døren til rommet lukker seg ikke uten bruk av stor kraft, generelt et utdatert inntrykk dessverre. Middels frokost med lite utvalg, men det som var der fremstod stort sett som friskt og fint. God kaffe! Putene på hotellrommet var utrolig tykke og harde og medførte en stort sett søvnløs natt, bør byttes!
Blide og hyggelige ansatte, men det veier dessverre ikke opp inntrykket av et hotell på vei ned..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 388elins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Svært sentralt hotell i Trondheim.
Hyggelig betjening.
Noe gammelmodig og slitt.. Bør snarest oppgraderes
Meget god frokost, selv i denne koronnatiden. God logistikk, med tanke på fordeling av folk til frokost.
Litt dårlig utvalg av glutenfrie produkter.



Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, bjoernv2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser