Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 163
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 163
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Agoda.com
USD 140
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
PricelineUSD 163
Hotels.comUSD 163
getaroom.comUSD 170
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (720)
Filtrer anmeldelser
720 resultater
Vurdering fra reisende
234
248
130
75
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
234
248
130
75
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 720 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2020

Bakeriet ligge i sentrum av Trondheim. Det er gåavstand til mange av byens severdigheter.
Hotellet har egen parkering i kjelleren, og hvis fullt er det mulig å parkere i P-hus med samme innkjørsel.
Rommet stort nok og senga god, med ordentlig dyne.
Hyggelig og hjelpsom betjening i resepsjon, inn og utsjekk gikk greit.
Covid-19 setter også her sitt preg, Antiback dispensere lett tilgjengelige. Trim-rom og badstue er stengt.
Frokosten god og rikelig.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ove H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Midt i sentrum av Trondheim ligger dette hyggelige hotellet. Parkeringsmuligheter i kjelleren er positivt når du har med bilen. Gode rom og grei frokost. Fornuftige smittevernstiltak. 10 minutter å gå til alle severdigheter. Takk for godt opphold

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet sentralt i Trondheim. Bærer preg av at det ikke er pusset opp på noen år, spesielt badet. Morsomt at det er et gammelt bakeri, noe hotellet har i fokus mtp bilder og utstillinger i gangene, i tillegg til frokostsalen. Ellers gode senger og god frokost. Grei valuta for pengene!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Jeppe U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Fin plassering i byen. Vi slet litt med å finne ledig parkering i nærheten pga fulle p-hus da vi ankom sent en torsdag kveld. Koselige og sjarmerende rom. Fine bad. Litt bråk fra gata på kvelden, men veldig stille på selve hotellet. Grei frokost, men manglet det lille ekstra. Hadde satt veldig pris på litt mer spennende bakevarer (bedre brød, mer rundstykker) Og nugatti eller en type frokostblanding rettet mer mot barn. Pluss for godt utvalg på kaffe maskinen. Hyggelige folk i resepsjonen. Ser ikke bort i fra at vi kommer igjen. Ungene likte hotellet veldig godt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Nicest123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig hotell med sentral beliggenhet i sentrum. Gangavstand til meste av attraksjoner og jernbane. Rimelig parkering i kjeller. Hyggelig betjening og god frokost. Nattesøvn skjemmes av fugleskrik og høyrøstede «natteravner»

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, bjaaroh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser