Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 108
Expedia.comUSD 120
Radissonhotels.comUSD 120
Hotels.comUSD 120
TravelocityUSD 120
Vio.comUSD 108
Se alle 18 tilbud
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Etter at Hotel Royal Garden ble oppusset, framstår hotellet som meget bra. Meget fine rom. Badekaret var erstattet med stor dusj. Meget fresht og fint. Frokosten var på det helt ordinære. Innsjekk og utsjekk gikk fort og greit av hyggelig personale.

Takk, rolfb674
Signe K, Front Office Manager på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at vi innfridde dine forventninger.

Ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen.

Anmeldt 20. november 2018

Rask innsjekking, fikk faktisk rom kl 1045!
Stort rom, gode senger, godt arbeidslys og god kontorstol. Topp, jeg skulle jobbe litt.
Romslig bad med badekar.
God lunsj, rikholdig og mye både sunt og usunt for de som vil ha det.
Alt funka godt på møterommet.
Frokosten var av det bedre slaget.
Kan ikke forlange mer. Noen kan sikkert gjøre småting bedre, men dette er så gjennomført kvalitet at det er topp karakter.
Og hyggelige folk i resepsjonen uten at det virker som smilekursfjes! Hjelpsomme.

Romtips: Høyest mulig opp
Takk, r0lvh
Signe K, Front Office Manager på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Kjære Rolv

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at vi innfridde dine forventninger.

Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet, rent og pent rom, gode senger, effektiv og vennlig innsjekk. Prisene er det heller ingenting å klage over, men:

Hva i all verden er planen med å spille stemningsfull musikk til frokosten slik at det høres inn på rommet til den grad at man våkner av den?

Jeg har heldigvis ørepropper og sover vanligvis godt, men dette var overraskende og etter min mening unødvendig når til og med jeg våkner av det.

4/5 for totalpakken, og det eneste som trekker ned er den noe utradisjonelle vekkingen.

Skru ned til imorgen please for de andres del. Jeg plugger inn øreproppene.

2  Takk, 716rogerv

Takk for din tilbakemelding.

Vi er glade for at du alt i alt satte pris på oppholdet du hadde hos oss i Trondheim.

Musikken er dessverre kjedebestemt, men vi kan skjønne at dette oppleves forstyrrende spesielt på de rommene som har utsyn mot frokostsalen.

Vi har imdidlertid tatt saken videre internt.

Ser likevel frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen.

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Vi valgte hotellet pga frokosten og den skuffet ikke. Jeg har aldrinsett maken til bredt utvalg av mat og delikatesser. Anbefalest. Et lite minus er at det var så mye folk at det tok litt tid å forsyne seg. Selve hotellrommet var nytt, pent og rent. Beliggenheten er helt utmerket for en weekend i Trondheim. Jeg vil absomutt anbefale dette hotellet

Takk, Forerunner1986
Signe K, Front Office Manager på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at oppholdet svarte til forventningene.

Anmeldt 8. november 2018

Greit mottak fikk, men rommene var ikke rene. Vi prøvde å oppgradere rommet, men fikk en følelse av å ikke bli trodd. Parkeringen var grei. Selv om den var utendørs.
Når man legger igjen såpass mye penger, så forventet jeg mere. Frokosten var helmax.

Romtips: Parkere på kommunal parkeringsplass.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, KayL1062
Signe K, Front Office Manager på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at oppholdet stort sett svarte til forventningene.

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg.