Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 127
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Booking.com
USD 127
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.09.21
FindHotel
USD 103
Vis tilbud
Hotels.comUSD 127
PricelineUSD 127
Destinia.comUSD 129
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 507)
Filtrer anmeldelser
1 509 resultater
Vurdering fra reisende
396
590
302
142
79
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
396
590
302
142
79
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
106111 av 1 509 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Flott beliggenhet , vakkre omgivelser. Meget hyggelig betening , flott service. Rommet var meget tiltalende , badet var en drøm , sengen var veldig stor og behagelig. Hotellets betjening gjore sitt ypperste for å hindre spredning av korona viruset , noe vi satte veldig pris på.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Sigbjorin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at alt svarte til forventningene.

Ser frem til å ønske deg velkommen tilbake så snart anledningen byr seg.

Ha en fin sommer videre :)


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Bestilte og bodde på et Superiorrom, men dette var laaangt fra superior! Gulvet var generelt skittent, og det lå også igjen bla en skrue og et kronestykke på gulvet. Sa fra til resepsjonen som bestilte «ekstra rengjøring», men ingenting skjedde. Det er 1 stol på rommet og en seng som var så bred at den stakk ut i gangen mot badet. Ikke mulig å se TV for flere enn en.
Jeg bor mye på hotell pga yrket mitt og tenkte jeg skulle prøve Radisson i stedet for Clarion som jeg normalt benytter, men etter dette blir ikke det aktuelt!

Romtips: Velg en annen hotellkjede!
Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, BerntMa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding

Det er utrolig leit at du skulle få dette inntrykket av hotellet.

Vi har en plikt til å levere ihht til kjedens standard og forstår at dette ble veldig skuffende.

Ta gjerne direkte kontakt med hotellet slik at saken kan diskuteres i annet fora.

Igjen, beklager det inntrufne, men ser frem til å høre fra deg.

Ha en flott sommer videre


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Rommet var kjempestort og pent! Stor dusj, kjempedigg seng, TV og utsikten var fin. Bra beliggenhet, midt i byen. Det var kjempegod frokost, tross at det var corona-tiltak. De hadde tatt gode forholdsregler for å oppbevare besøkendes helse. Hyggelig personell og generelt god standard på hele hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, reiersgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Det gleder oss å høre at alt svarte til dine forventninger,

Vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen.

Ha en fin sommer videre


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Reserverte rom (suite) via telefon, fikk bekreftet rom løsning og spereat soverm. Ankommer hotellet å får beskjed om at dette ikke er tilgjengelig, å at dette skyldes deres ubrukelige medarbeidere på deres eget booking kontor i øst Europa.

Etter mye om å men dukker det plutselig opp et ledig rom (som burde blitt presentert ved første sekund ved resepsjonen), når tilslutt vi ble sjekket inn i dette rommet som IKKE var slik som den opprinnelige bookingen ble vi stående fast i heisen.

Når endelig heisen var brutt opp (Noe vi måtte gjøre selv) ankom vi rommet som ikke var vedlikeholdt eller rengjort skikkelig b.l.a synlig avføring i toalettet.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, JorgenBe2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Vi er veldig lei for at du fikk denne opplevelsen her hos oss.

Det ser ut som du har blitt gjenstand for en rekke uheldige omstendigheter som gjorde oppholdet ditt til alt annet enn hyggelig.

Dette vil vi gjerne få ryddet opp i på en profesjonell måte.

Ta gjerne direkte kontakt med hotellet slik at saken kan diskuteres i annet fora.


Igjen, beklager det inntrufne, men ser frem til å høre fra deg

Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

90-tallet lever enda.
Som å steppe inn i sttet til «Mot i brøstet».
Rotete møblert.
Ikke noe gjennomgående stil. Et stort speil med lys her, et lite speil til der og en tv klemt imellom. Sliten pult og upraktiske skap. Stygge taklister. Kan ha vært fint en gang, men her trengs en real overhaling.

Heldigvis litt bra bad, selv om vanntrykket i dusjen var noe av det slappeste vi har vært borti.
Dårlig rengjort på gulv, men ellers ok rengjøring. God seng. Minibaren fungerte bra, selv om det stod igjen rester etter den som bodde her sist.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, NilsPetter_79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Signe Kroknes, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære gjest

Takk for din tilbakemelding.

Det er leit å høre at oppholdet ikke svarte helt til forventningene.

Vi har tatt alle dine punkter videre internt slik at det blir fulgt opp.

Ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake så snart du er på disse kanter igjen.


Med vennlig hilsen

Signe Kroknes

Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser