Vi reiste som familie på tre og bodde i en Junior Suite med utsikt over Nidelven.
Rommet var rent og pent over to etasjer, med bad oppe og soveværelse oppe i åpen løsning og ett ekstra toalett nede ved inngangsdøren.
Det viste seg at ekstrasengen hadde svært hard/tynn madrass så vi gikk til resepsjonen og bad om de kunne ordne med overmadrass på denne. Det ble ordnet av hotellet raskt og effektivt av et hyggelig personale, og sengen var god etterpå. Generelt så oppfattet vi personalet som hyggelig og høflig.
Så var det det med vedlikeholdet av hotellet da. Det viste seg at det ikke var varme på badet i 2.etg. det var svært kaldt så vi måtte legge håndduker på gulvet for å ikke fryse på beina, også var det kun kaldt vann i vasken i første etasje. Jeg påpekte dette til resepsjonen men hadde vel egentlig ikke forhåpninger om at dette kunne ordnes raskt pga det ville kreve innsats fra rørlegger og elektriker, så dette ble ikke ordnet under oppholdet vårt. Også hengslene og dørlåsene på baderoms dørene kunne trenge en dråpe olje. Hvis du må opp om natten og prøver å gå stilt i gjennom dørene blir gniksingen fra tørre hengsler desto verre og jeg vekte alle pga Frankenstein lyden fra baderomsdøra …
Frokosten var buffet og den var god. Hotellet har satt i verk adekvat smittevernstiltak med håndsprit plassert strategisk rundt om.
Det viset deg att frokosten ikke var inkludert i oppholdet og måtte bestilles ekstra, dette framkom ikke under bestilling eller bestillingsbekreftelse. Tilsammen for opphold, frokost og parkering betalte vi 7029,- kr. for to netter. Føler ikke vi fikk valuta for pengene pga de tekniske manglene for ett hotell i denne prisklassen.